Nem kell belenyugodnod, hogy a bőröd már nem a régi

Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


Nem kell belenyugodnod, hogy a bőröd már nem a régi

Szaporodó szarkalábak, gyülekező homlok- és nevetőráncok, a rugalmasságát egyre inkább elvesztő arcbőr - Mit tehetsz ellenük?

Szaporodó szarkalábak, gyülekező homlok- és nevetőráncok, a rugalmasságát egyre inkább elvesztő arcbőr - neked is ismerősek ezek a "tünetek"? A korral jár - halljuk sokszor, de egyáltalán nem magától értetődő, hogy ölbe tett kézzel vegyük tudomásul ezeket a változásokat.

Nincs olyan szülő, aki ne imádná a gyerekeit, bármilyen korúak legyenek is, fantasztikus pillanatokat és élményeket köszönhetünk nekik. Ettől függetlenül biztos te is érezted már úgy, hogy a gyereknevelés felér egy teljes idős állással, és ha tetszik, ha nem, ezeknek a csodás pillanatoknak bizony ára van. Amit a szülők többek között a szaporodó szarkalábak, homlokráncok és a szem alatti, egyre szembetűnőbb karikák formájában törlesztenek.



Természetesen az öregedés ellen
A saját szüleinktől a legtöbben talán azt hallottuk, hogy mindez valahol természetes, hogy végső soron ez a dolgok rendje: az ember 40-50-60 évesen törődjön bele, hogy nem néz már ki úgy, mint egy húszéves. Fogadja el, hogy úgymond meglátszik az arcán a kor, és véletlenül se gondoljon arra, hogy ez ellen tehetne is valamit.

Csakhogy ez egyáltalán nem olyan magától értetődő, mint ahogy az idősebb generációk gondolták. Ma már számos dolgot tehetünk az idősödés látványos jelei, például az arc öregedése ellen. És itt nem csak a különféle kozmetikumokra, a szaunára, az egészséges étkezésre vagy a rendszeres mozgásra gondolunk - bár tagadhatatlan, hogy mindez alapvető a fiatalság megőrzése szempontjából.
 
Ám ezeken túl ma már számos szépészeti beavatkozás is rendelkezésre áll, hogy arcbőrünk visszanyerje a régi formáját - mint például az arcfeltöltés. A plasztikai kezelésektől mégis sokan idegenkednek, ami érthető is, hiszen ezekhez a művi beavatkozások, mesterséges eljárások gondolata társul. Ez azonban korántsem igaz minden ilyen jellegű kezelésre.
 

Hialuronsavas arcfeltöltés: add vissza a bőrödnek azt, ami eredetileg is az övé volt


A hialuronsavas arcfeltöltés azok közé a szépészeti beavatkozások közé tartozik, amelyek egy teljes mértékben természetes alapanyag használatán nyugszanak. A hialuronsav ugyanis az egészséges bőrszövet állományának része. A probléma akkor keletkezik, amikor a magasabb életkornak, a stressznek, vagy egyszerűen a túl sok UV-sugárzásnak, sőt, akár a genetikának köszönhetően a sejtek hialuronsav-termelése csökken.


 
Egy idő után az arcbőr elveszíti természetes rugalmasságát, a szem- és a szájzugban a mimikai ráncok tartóssá válnak, és a sűrűn összeráncolt szemöldök miatt a homlokráncok is jól láthatóvá válnak. A ráncos, petyhüdt bőr egyik oka a hialuronsav-hiány, természetesen számos egyéb ok (pl. a bőr víz- és zsírtartalmának csökkenése) mellett.

A hialuronsavas arcfeltöltés során nem történik más, minthogy a bőrnek visszaadjuk azt, ami egyébként is az övé volt: a hialuronsavat. A hialuronsav jellemzője rendkívüli vízmegkötő képessége. Ez azt jelenti, hogy 1 gramm hialuronsav akár 1 liter vizet is meg tud kötni. Ennek köszönhetően a hialuronsavas kezelés hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát, üdeségét, a ráncok kisimulnak. Az arc pedig olyanná válik, mintha visszamentél volna az időben.
 
Annak, hogy egy 100%-ban biokompatibilis anyaggal történik a kezelés, számos előnye van. Ezek közül az egyik, hogy a kezelés után az arc formája, megjelenése is teljesen természetes lesz. Egy másik pedig, hogy a kezelés abszolút biztonságos, hiszen olyan anyagot juttatunk a bőrszövetbe, ami egyébként is az egyik alkotóeleme.

Nem csak az a fontos, hogy mivel, az is lényeges, hol és kik végzik a kezelést
Egy szépészeti beavatkozás esetén kiemelkedő jelentősége van, mennyire megbízható a klinika, illetve a szakember, aki a beavatkozást elvégzi. A Dr. Goodwin Egészség- és Szépségközpont Budapest diplomatanegyedében, exkluzív környezetben várja leendő ügyfeleit.

Az arcfeltöltés mellett számos egyéb szépészeti és szakorvosi szolgáltatás is elérhető náluk. Az első konzultáció díjmentes, utána pedig magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező szakorvosgárda és a XXI. századi elvárásoknak megfelelő, modern eszközpark várja a szépülni és gyógyulni vágyókat.

Amennyiben szülőként is igazán felszabadultan, önbizalomtól sugárzóan szeretnéd az életedet élni, itt megkaphatod azt a támogatást, mellyel tested minden porcikája még egy kicsit szebb lehet.

Fotók: Freepik
[Támogatott tartalom]


Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


2021.02.25