Szoptatós párna - a legjobb választás a mamának és a babának!

Szülők lapja

Szoptatás

Szülők lapja


Szoptatós párna - a legjobb választás a mamának és a babának! A szoptatós párna már a kezdetektől rengeteg segítséget nyújt! Először a pocakos kismamák nyugodt alvását támogatja, később pedig a kisbaba egészséges és biztonságos szoptatásakor nyújt biztonságot és kényelmet. Tudd meg, hogy a párna miért nélkülözhetetlen a baba szoptatásakor! (x) Akinek már van baba-mama párnája, annak nem kell bizonygatni előnyeit, kényelmi és praktikussági pozitívumait. Akinek még nincsen, annak szeretnénk néhány dolgot kiemelni, mellyel megismerhető ezt a csodamód ügyes és kényelmes párna. (x)

Szoptatós párna - a legjobb választás a mamának és a babának!


A puha párna szoptatáskor biztosítja a szabad véráramlást
Ez a rugalmas anyagból készült – mikrogyöngyökkel töltött - párna puha meleg érzést nyújt használata során. Nagyon fontos tulajdonsága, hogy a szabad véráramlást teljes mértékben biztosítja, így lesz igazán egészséges és kellemes is egyben a használata. Formára alakítható, amilyenre csak szeretnéd, mivel a gyöngyöknek köszönhetően összenyomható, formálható. Óriási méretű és úgy bújhatsz bele, mint egy biztonságot nyújtó fészekbe. Vigyázz, mert a párodnak is tetszeni fog!

Így használd a szoptatós párnát!
Szoptatásnál - mely eredeti funkciója - derekad köré kell tekerni, rögzíteni a testedre. Ezáltal a pici babád szoptatása mind neked, mind pedig neki kényelmes és biztonságos lesz. A párna segítségével jól tudod őt tartani, anélkül, hogy nehezedre esne. Ez azért lehetséges, mert a párna adja a baba testének alátámasztását, így nem nehezedik karodra a kicsi súlya, ezzel mintegy tehermentesítve leszel. A szoptatást persze abban a testhelyzetben folytatod, amilyenben szeretnéd, hiszen a párna erre maximális lehetőséget ad.

Három dolog, ami miatt azonnal beleszeretsz a szoptatós párnába már a babavárás alatt:

1. A várandósság utolsó pár hónapjában a párnával - tetszőleges formára alakítva - hasadat alátámaszthatod, megkönnyítve a nagy pocak miatt egyre kényelmetlenebb alvást, vagy lábaidat helyezheted tökéletes kényelembe a segítségével.

2. Terhesség idején és a szoptatási időszakban is rendkívül kényelmes és egészséges ágynemű, de utána szintén megmarad annak, imádni fogod!

3. Szoptatás és büfizés után a babának - alakjából adódóan - kis kuckót formálhatsz belőle az alváshoz, két szárát összekötve, hogy biztonságos legyen, ne csúszhasson szét. Ő is imádni fogja!


Használd a szoptatós párnát már az első pillanattól!
A szoptatós párna tehát a lehető legjobb választás már az első pillanatban, amikor megtudtuk, hogy anyai örömök elé nézünk. A várandósság időszakában is igazi társunk, a szoptatás során pedig a legkényelmesebb segítő nem csak nekünk, de pici babánknak is. Egészségmegőrző és kényelmi szempontjai miatt egyetlen kismama sem nélkülözheti. A legjobb választás, ha igazán odafigyelünk gyermekünk biztonságára és saját komfortérzetünk megóvására is.

A szoptatós párna, a jó egészség és tökéletes baba-mama együttlétre ad maximális megoldást.
http://www.babaagynemubolt.hu/szoptatos-parna - a több funkciós kedvenc »

Promóció (x)

Szülők lapja

Szoptatás

Szülők lapja


2015.12.01