Főoldal > Cikkek > Szülés > Rendőri intézkedés közben szülte meg kisbabáját egy nő! - Gyorshajtásért állították meg őket a hajnali ór - Szülők Lapja

Rendőri intézkedés közben szülte meg kisbabáját egy nő! - Gyorshajtásért állították meg őket a hajnali órákban

Szülőklapja kép26 év szolgálat után a járőröző seriffhelyettes azt gondolta, már semmi nem tudja meglepni. Hát,nem is tévedhetett volna nagyobbat - nemrégiben ugyanis olyan történt vele, ami még sohasem.

Szerző: Szülők lapja
2019-10-09
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

26 év szolgálat után Robert Pounds seriffhelyettes azt gondolta, már semmi nem tudja meglepni. Hát,nem is tévedhetett volna nagyobbat - nemrégiben ugyanis olyan történt vele, ami még sohasem.

A férfi október elsején éppen a floridai Naples városában járőrözött, amikor hajnali 4 óra tájban egy száguldozó autóra lett figyelmes. A kocsi sokkal gyorsabban ment, mint a megengedett sebesség, ezért Pounds rávillogott és megállította, hogy felelősségre vonja a sofőrt.


A történéseket a járőrkocsi fedélzeti kamerája rögzítette

A volán mögött egy meglehetősen ideges fiatalembert látott - Wilfrid Jean-Louis persze próbálta kimagyarázni a gyorshajtást a rendőrnek, azt állítván, azért sietett, mivel a felesége éppen vajúdik és nagy fájdalmai vannak.

A seriffhelyettes azonban feltehetően sokszor hallott már hasonló sztorit, így először nem nagyon akart hinni a sofőrnek - ám ekkor az anyósülésre pillantott, és észrevette, hogy itt bizony valóban szülés van készülőben, sőt, már a pici feje búbja is látszott!


Tudta, mit kell tenni

- Totál lesokkolódtam, fogalmam sem volt, mi fog történni... Tudom, hogy mindenki fél, amikor egy rendőr leinti, de ez esetben én inkább örültem ennek - idézte fel a friss apuka a Today magazinnak a történteket.

Szerencsére Pounds tudta, mit tegyen: visszarohant a járőrkocsihoz, értesítette a mentőket, erősítést hívott, majd egy pár gumikesztyűvel és egy puha takaróval felszerelkezve visszatért a szülő kismamához. Hamarosan pedig a karjaiban tarthatta az újszülött kislányt.


Egy gyors fotó is készült a seriffhelyettessel és az apukával

- Azt hiszem, abban a pillanatban beugrott minden, amit a gyakorlaton erről tanultunk, persze a legnagyobb munka azért a kisbabára és az anyukára hárult... De amikor a picit a plédbe bebugyoláltam és ő megszorította a mutatóujjam, tudtam, minden rendben lesz vele - mesélte az amúgy háromgyermekes férfi, aki azt is elárulta, bár a videófelvételen, melyet a fedélzeti kamera rögzített, nyugodtnak tűnik, azért belül eléggé izgult, hiszen eddig élesben még nem találkozott hasonló helyzettel.

A fiatal pár végül annyira hálás volt a seriffhelyettesnek, hogy a kislányukat Leila Robert Jean-Louis-nak nevezték el.


A pici lány megkapta a seriffhelyettes nevét is

Robert Pounds természetesen elnéző volt a friss szülőkkel, a rendőrségi jelentésében azt írta: "A körülmények jellege miatt Jean-Louis-t nem bírságoltam meg gyorshajtásért, a fiatal anyukát és kislányát a mentők kórházba szállították, a fiatalember pedig nem sokkal később elhagyhatta a helyszínt, hogy utánuk siessen."

Forrás, képernyőfotók: Today
Kezdőfotó: Unsplash/Kelly Sikkema (illusztráció)

Címkék: igaz történet, szülés, szüléstörténet

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

Életben maradt a 24. hétre született kisbaba! Az orvosok szinte lemondtak róla, de ő nem adta fel
Életben maradt a 24. hétre született kisbaba! Az orvosok szinte lemondtak róla, de ő nem adta fel

Az élet nem egy példát hozott már arra, hogy koraszülött, a kiírtnál több hónappal korábban született kisbabák annyira küzdenek az életért, hogy minden pesszimista orvosi várakozásra rácáfolnak.

tovább a cikkre
Egészen a szülésig nem tudta az asszony, hogy babát vár! - Azt hitte, csak az állómunka miatt dagadt meg a bokája
Egészen a szülésig nem tudta az asszony, hogy babát vár! - Azt hitte, csak az állómunka miatt dagadt meg a bokája

Az orvosok azt mondták neki, hogy nem fog összejönni a baba, ezért nem is hitte volna, hogy az erős hasgörcseit a szülési fájdalmak okozzák, mesélte a 37 éves nő, aki nemrégiben adott életet kislányának.

tovább a cikkre
Tényleg olyan életveszélyes, ha a baba nyakára tekeredik a köldökzsinór szülés közben? - Tapasztalt bába válaszol
Tényleg olyan életveszélyes, ha a baba nyakára tekeredik a köldökzsinór szülés közben? - Tapasztalt bába válaszol

A szülés közben előforduló lehetséges szövődmények közül a legtöbb hiedelem talán a köldökzsinór nyakra, testre, végtagokra való tekeredésével kapcsolatosan él a köztudatban. Egy bába elmondta, mi az igazság ezzel kapcsolatban.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Tök burgonyával

Tök burgonyával

Főzelékek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 3,5 dkg tök 10 dkg burgonya

Recept:

A tököt a krumplival fedő alatt kevés vízben puhára főzzük, szitán áttörjük, majd a főzőlével kikeverjük. Mivel a tök vizesebb állagú, ezért kevesebb főzőlére van szükségünk a hígításhoz.

Az alaposan megmosott burgonyát h(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

hirdetés

[x] hirdetés

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Gyermeknevelés

20 idézet Csíkszentmihályi Mihály pszichológustól, amin szülőként is érdemes elgondolkodnod

vissza vissza