Friss! Megszületett Szabó Zsófi kisfia! Ezzel az aranyos fotóval tudatták az örömhírt - A nevét is elárulták már

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


Friss! Megszületett Szabó Zsófi kisfia! Ezzel az aranyos fotóval tudatták az örömhírt - A nevét is elárulták már Örömhírrel örvendeztette meg Facebookos követőit Szabó Zsófi színésznő, december 1-én, 6:33-kor megszületett a kisfia. Nézd meg, milyen aranyos fotót posztolt róla, és tudd meg a kisfiú nevét is! Örömhírrel örvendeztette meg Facebookos követőit Szabó Zsófi színésznő, december 1-én, 6:33-kor megszületett a kisfia. Minderről a Facebookon tájékoztatta rajongóit, először csak egy sejtelmes fotóval, ám december 4-én, hétfőn már a boldog kis család képét posztolta.


A decemberi elsejei sejtelmes poszt - itt még nem mindenkinek esett le, hogy a pici születésének idejére céloznak

Nem akármilyen nevet választottak neki, a kis jövevény neve Mendel lett. A Mendel férfinév az Emánuel német megfelelőjének becéző rövidüléséből alakult ki, mely a héber eredetű bibliai Immánuél névből származik, jelentése "velünk az Isten". A kisfiú a névnapját március 26-án fogja ünnepelni.

A hírek szerint az 53 cm-es, 3335 grammal született kisfiú és édesanyja is kitűnő egészségnek örvendnek, a család boldogsága felhőtlen. "Életünk legszebb és legmeghatározóbb napja. Köszönjük, hogy gondoltatok ránk!" - áll a 29 éves színésznő közösségi oldalán megtalálható fényképes bejegyzésben.


A december 4-én megosztott fotóból már minden egyértelmű

Olvasd el ezt is!
» Te is különleges nevet adnál gyermekednek? Csodaszép babaneveket találsz ebben a mitológiai gyűjteményünkben »
» Ha régi magyar nevet választanál kisbabádnak, arra is adunk tippeket, nézd meg korábbi cikkünket »

Fotó: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


2017.12.05