Főoldal > Cikkek > Ünnepek > Tavaszi szünet és húsvét 2018: 47 szuper program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Jó és rossz - Szülők Lapja

Tavaszi szünet és húsvét 2018: 47 szuper program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Jó és rossz időre is!

Szülőklapja képA húsvét, négy napos ünnepünk és a tavaszi szünet is beköszönt hamarosan, gyerekek nagy örömére. ami remek lehetőséget kínál különböző családi programokra. Budapesti és vidéki ingyenes családi programokat válogattunk össze számodra.

Szerző: Szülők lapja
2018-03-27
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Programajánlónkban budapesti és vidéki, ingyenes, húsvéti családi programokat ajánlunk a figyelmetekbe, ahol felhőtlenül szórakozhatnak kicsik és nagyok, egyaránt.

Húsvéti népszokásokhoz kapcsolódó programok, gasztronómiai programok, kézműves foglalkozások, bábszínházi és zenés-táncos programok is megtalálhatóak a palettán. Ha pedig túrázni, kirándulni támad kedvetek a tavaszi szünetben, akkor is bőven találtok ötleteket.

Budapesti húsvéti programok

 

1-10. 10 Gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható - egy példa: Kopaszi-gát


Ha az ember babakocsival indul neki, akkor jobban meg kell válogatnia, hova is megy kirándulni. Ebben nyújt segítséget a 10 gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható című cikkünk - az ajánlott helyszínek közül most a Kopaszi-gátat emeljük ki, ami a gyerekes családok közkedvelt hétvégi pihenőhelye. A Kopaszin parkosított, csodaszép környezet, modern kávézók, padok, ápolt gyep, egy kisebb játszótér, tiszta mosdók és legfőképpen kellemes dunaparti környezet várja az idelátogatókat. Kismotort, labdát, plédet vigyünk magunkkal!
 
Útvonal hossza: 1 km
Szintkülönbség: 0 km
 
Program: 10 gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható - Kopaszi-gát
Helyszín: Kopaszi-gát, Budapest
Időpont: bármikor
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ - 10 babakocsis kirándulóhely Budapesten »
 

11. Húsvét a Házban!


Nagycsütörtökön igazi családi együttlét és készülődés Húsvét ünnepére, a tavasz köszöntésére. Senki nem mehet haza üres kézzel! Tojásfestés levél rátétes technikával, gömöri hímzés bemutató és tanulás, húsvéti képek készítése viasztechnikával és aquarellel, tavaszi kézműves vásár, családi kézműves foglalkozások várják a hagyományokat megismerni vágyókat.

Program: Húsvét a Házban!
Helyszín: Klauzál Gábor Művelődési Központ, Budapest
Időpont: 2018.03.29., 15:00-18:00
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

12. Húsvét a Kincsem Parkban - Galopp szezonnyitó

Izgalmas versenyek és óriási nyeremények várják a lóverseny-rajongókat és minden érdeklődőt, aki kilátogat. A gyerekek sem fognak unatkozni, színes és vidám programokkal, játékokkal készülnek számukra. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozások, állatsimogató, pónilovaglás, tojásdíszítés. A kerékpárral érkezők ajándékot kapnak.

Program: Húsvét a Kincsem Parkban - Galopp szezonnyitó
Helyszín: Kincsem Park, Budapest
Időpont: 2018.04.01., 13:00-18:00
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

13. Húsvéti Nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban


A Vasúttörténeti Parkban a szezon április 2-án, hétfőn, a húsvéti tojásvadászok kedvenc eseményével, a Húsvéti Nyuszikereséssel indul, ahol a számtalan kézműves- és hagyományőrző program mellett koncert és bábelőadás várja a családokat.

Lehetőség lesz tojást festeni, nemezelni, gyertyát önteni, vagy megfonni a húsvéti kosarat is, amibe később a sok-sok csoki vagy festett tojás kerülhet! A kicsiket állatsimogatóval is várják, ahol megismerhetik a háztáji kis- és nagyállatokat, sőt, a bátrabbak meg is simogathatják őket. A kézműves programok, és arcfestés mellett a szervezők Húsvéti Nyuszikereső játékkal várják a gyerekeket: aki az összes eldugott tapsifüles rejtekhelyét felleli, és begyűjti az összes pecsétet, az részt vehet az ajándéksorsoláson!


Fotó: Vasúttörténeti Park

A húsvéti ünnepséget gyerekekből álló fúvószenekar nyitja meg, a nap végéig kitartó jó hangulatról pedig 12.30-kor kezdődő Katáng zenekar fellépése, illetve az Ákom-Bákom bábszínház 15:30-as előadása, hagyományőrző néptáncbemutató és egy bűvész show gondoskodik.

Természetesen lehetőség lesz kipróbálni a mindig népszerű hajtányozást, a kerti vasutazást, a lóvasutat és a sínautót is, vagy akár egy nagy mozdonyon is lehet utazni.

MOST CSALÁDI BELÉPŐT NYERHETSZ a Húsvéti Nyuszikeresésre - játssz velünk itt »

Program: Húsvéti Nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban
Helyszín: Vasúttörténeti Park, Budapest
Időpont: 2018.04.02., 10:00-18:00
Belépő: VAN
Belépőjegyek és bővebb információ »
 

14. Cifra Palota - Müpa


A Cifra Palota azoknak a családoknak tökéletes, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a programsorozat heti témájához, és a Müpa más előadásaihoz.

Program: Cifra Palota - Müpa
Helyszín: Művészetek Palotája Átrium (Előcsarnok), Üvegterem, Budapest
Időpont: 2018.04.01. 10:00-13:00
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »


15. Ingyenes színházi előadás az erzsébetvárosi családoknak


Erzsébetváros önkormányzata és a kerületi Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ szervezésében az erzsébetvárosi kis- és nagygyermekes családjai részére ingyenes, zártkörű színházi előadást rendeznek a Pesti Magyar Színházban. A Jancsi és Juliska meseoperett előadásában gyönyörködhetnek az érdeklődők.

Program: Ingyenes színházi előadás az erzsébetvárosi családoknak
Helyszín: Pesti Magyar Színház, Budapest
Időpont: 2018.04.03., 15:00
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

16. Húsvét a Várkert Bazárban


A látogatók hímestojás-kiállításon és népi iparművészek bemutatóján ismerhetik meg a hagyományos tojásdíszítéseket, megkóstolhatják a népi gasztronómia remekeit, valamint válogathatnak a kézműves vásár és a változatos gasztronómiai kínálatból. A gyerekeket kézműves foglalkozások, festhető óriástojások, tojásírás, különböző ünnepi díszek készítése, gyöngyfűzés és puzzle-készítés várja.

Program: Húsvét a Várkert Bazárban!
Helyszín: Várkert Bazár, Budapest
Időpont: 2018.03.31-04.02., 10:00-18:00
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

17. Tavaszi szüneti kézműves foglalkozás - Lipták Villa


Tavaszi szüneti kézműves foglalkozásra várják az alkotni vágyó gyermekeket. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Program: Tavaszi szüneti kézműves foglalkozás
Helyszín: Lipták Villa, Budapest
Időpont: 2018.03.29., 10:00 órától
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

18. Bábszínház a Csepel Plázában


A Bábszínház a Csepel Plázában egy négy hétvégén át tartó bábelőadás sorozat, ahol kényelmes babzsák fotelekből izgulhatják végig a gyerekek a fordulatos történeteket. Március 31-én lesznek az első előadások, Vörös Valér és a tojások, valamint a Ravasz Rokon című bábelőadást nézhetik meg a gyerkőcök.

Program: Bábszínház a Csepel Plázában
Helyszín: Csepel Pláza, Budapest
Időpont: 2018.03.31.: 11:00-12:30
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

19. Húsvéti Vásár és Gyereknap a Gozsdu Udvarban


A Húsvéti Vásár és Gyereknap a Gozsdu Udvarban kerül megrendezésre, március 30-tól április 2-ig a különleges Húsvéti Vásár várja a látogatókat - antik, retró, vintage, art, design és kézműves termékek közül válogathatnak az érdeklődők. Április 2-án, húsvét hétfőn gyerekzsivajtól lesz hangos a Gozsdu Udvar. Az Udvarban nyuszisimogató, zeneszó, kreatív programok, fesztelen zenés torna, húsvéti kézműves sarok, arcfestés fogadja az érkezőket. A jelszó: "Locsolkodni ér!"

Program: Húsvéti Vásár és Gyereknap a Gozsdu Udvarban
Helyszín: Gozsdu Udvar, Budapest
Időpont: 2018.04.02., 10:00-14:00
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ itt »


20. Elvarázsolt sziget - Kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban

A Mezőgazdasági Múzeum új tavaszi kiállítás-játéka képzeletbeli utazásra, izgalmas próbatételre hív. A mesebeli kaland során a látogatók megismerhetik a titokzatos varázsvilágot, miközben furfangos feladványok, játékos talányok és megbűvölt szigetlakók teszik próbára bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket.A méregzöld lombsátorban kíváncsi tekintet villan, sejtelmesen susog a tölcsérvirág, ma kacs lián nyújtózkodik az érkező után. Varázsfőzet kesernyés illatát hozza a párás tengeri szél, álompor szitál, a Varázslómester bűvös birodalma csupa rejtély és talány.Vajon miféle próbatétel vár rád? Csalóka illúzió vagy csodás varázslat lakozik a szigeten? Aki vállalja a kihívást, felfedezheti a Káprázat és Fantázia birodalmát - de vigyázat, az Elvarázsolt szigeten minden megtörténhet!

Program: Elvarázsolt sziget kiállítás és játék
Helyszín: Mezőgazdasági Múzeum (Vajdahunyadvár)
Időpont: 2018.03.24.-05.13.
Belépő: van
Belépőjegyek és bővebb információ »
 

21-27. 7 Könnyű és rövid túraútvonal Budapesthez közel - egy példa: túra a Budai-hegységben


A Budapest környéki könnyű és rövid túraútvonalak közül a Budai-hegységben - Normafa - Három katona sírja - Csacsi-rét - Virág-völgy - János-hegyi nyereg túraútvonalat bátran ajánljuk családoknak is, hisz a táv még gyerekekkel is könnyen bejárható.

Táv: 4 km
Szintemelkedés: 150 m
Menetidő: 1,5-2 óra
Jelzés: sárga sáv és piros sáv

A 21-es autóbusz megállóból átkelünk az út túloldalára. A büfé mellett lefelé vezető sétaúton indulunk el, ahol nincs ugyan turista útjelzés, de az út egyértelmű és jól kitaposott. Átkelünk a Gyermekvasút sínpárjain, majd egy útkereszteződéshez jutunk: jobbra Anna-rétre, balra Makkosmáriára vezet az út. Kis idő múlva egy kövekkel körberakott sírkereszthez, a második világháborúban elesett honvédek nyughelyéhez, a "Három katona sírjához" érkezünk. Az utat jobb oldali ágán követjük, ahol a Csacsi-rétre jutunk ki.
A kis rét túloldalán útelágazás található. A sárga sávjelzésen folytatjuk a sétát, ahol csakhamar egy félig földbevájt kunyhót, előtte tűzrakóhelyet és egy táblát is találunk. A piros sávjelzést is hordozó sétaútig a Virág-völgy meredek peremén kacskaringózunk, folyamatos emelkedőn a Libegő felső állomásáig vesszük az irányt.

Program: Könnyű és rövid túraútvonal Budapesthez közel - Budai-hegységben - Normafa - Három katona sírja - Csacsi-rét - Virág-völgy - János-hegyi nyereg
Helyszín: Budai-hegység
Időpont: bármikor
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ - 7 könnyű túraútvonal Budapest közelében »


28. Húsvét az Árkádban


Az Árkád bevásárlóközpontba kézműves foglalkozásokkal, mini lovakkal és nyuszikkal érkezik a húsvét! Az állatokon kívül lesznek kézműves foglalkozások - egyebek közt tojás dekupázsolás, kifestők, húsvéti figurák készítése várja az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket a -1 szinten.

Helyszín: Budapest, Árkád bevásárlóközpont
Időpont: 2018. 03.26-31.
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »Vidéki húsvéti programok

 

29-37. 9 csodálatos lombkorona tanösvény, amit járjatok végig a gyerekekkel! - egy példa: Karcagi Parkerdő lombkorona sétánya


A tanösvények kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyermekek és felnőttek ne csak a könyvekből, internetről vagy a tévéből ismerjék meg az állat- és növényvilágot, hanem testközelből is tanulmányozhassák őket. Ennek egy izgalmasabb verziója a lombkorona ösvény, ami a talajtól néhány méter magasan, a lombkoronaszint magasságában megépített sétányon lehet biztonságosan végigsétálni.

2017 decemberétől már látogatható a karcagi parkerdő lombkorona sétánya, mely 6 méter magasan, 314 méter hosszan bejárható. Az erdő megismerését 40 interaktív állomás segít, mely a legmodernebb eszközökkel mutatja be a környéket és az élővilágot.

Program: 8+1 csodálatos lombkorona tanösvény
Helyszín: Karcagi parkerdő
Időpont: Napkeltétől napnyugtáig szabadon látogatható
Belépő: INGYENES!.
Bővebb információ - Lombkorona tanösvények: varázslatos helyek, ahol a lombkoronák között sétálhatsz  »
 

38. III. Húsvéti Nyuladalom Siófokon


A III. Húsvéti Nyuladalom Siófokon idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre, lesz kreatív sátor gyerekeknek animátorokkal, bohóc, népi fajáték, állatsimogató, interaktív tojáskereső, gyermekkoncertek, nyúlfutam és nyúl-derby.

Program: III. Húsvéti Nyuladalom Siófokon
Helyszín: Fő tér, Siófok
Időpont: 2018.03.30-04.02.
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

39. Szalóki Húsvétoló


Egerszalókon hagyományosan húsvét szombatján várják a vendégeket hagyományőrző és mókás programokkal. A Húsvétoló helyszíne a Barlanglakások előtti terület, ahol zajlik a tojásfestés, tojáspatkolás, húsvéti asztaldíszek, nyuszikák varrása. Lesz népzene, néptánc, kisállat simogatás, és még tojáskereső túra is.

Program: Szalóki Húsvétoló
Helyszín: Barlanglakások, Egerszalók
Időpont: 2018.03.31.
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »


Fotó: MTI / Varga György - Tojásfa Kéthelyen


40. Családi nyúlkergető napok - Zalakaros


Állatsimogató, családi tojáskvíz, táncbemutató, koncertek, tojásos ügyességi vetélkedők, tojáskeresés és húsvéti retro disco gondoskodik a családi szórakoztatásról. A Gyógyfürdő téren kirakodóvásár, kézművesek bemutatói és borházak várják a látogatókat.

Program: Családi nyúlkergető napok
Helyszín: Gyógyfürdő tér 10., Zalakaros
Időpont: 2018.03.31-04.01.
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

41. Tavaszindító húsvéti libegőzés - Eplény


Tavaszindító libegőzés a húsvéti hosszú hétvégén: az eplényi kilátónál ingyenes kísérőprogramok várja a családokat, tojáskeresés, trambulin, ugrálóvár a gyerekeknek, mezítlábas ösvény a hegytetőn.

Program: Tavaszindító húsvéti libegőzés
Helyszín: Malomvölgyi út 1/a., Eplény
Időpont: 2018.03.30-04.02., 10:00-17:00
Belépő: van a libegőre - felnőtteknek 1500 Ft, gyerekeknek 1000 Ft a retúrjegy.
Bővebb információ »
 

42. Matyó Húsvét - Mezőkövesd


A mezőkövesdi Matyó Húsvéton igen gazdag programkínálat fogadja a betérőket: bábelőadás, gyermekkoncert, családi táncház, vödrös locsolkodás, traktorról locsolás, húsvéti állatudvar, hímző foglalkozás, pipics-sütés, mesterségbemutatók, kézműves foglalkozások, tojásfestés, kirakodóvásár, valamint felfedező játék több állomással családok részére "Húsvéti hagyományok itthon és a nagyvilágban" címmel.

Program: Matyó Húsvét - Mezőkövesden
Helyszín: Mezőkövesd, több helyszínen
Időpont: 2018.03.31-04.02.
Belépő és parkolás: INGYENES!
Bővebb információ »
 

43. Esterházy húsvét 2018


14 órakor a kamarakertben húsvéti tojáskereséssel kezdődik a családi délután. Utána játszóház várja a kicsiket a kastély gyermekfoglalkoztatójában. A játszóházi foglalkozások szabadon, térítésmentesen látogathatók délután 14-17 óra között. A programon résztvevők tojást festhetnek, virágkosarat, ajtódíszt vagy akár csibét és képeslapot is készíthetnek, illetve arcfestés, nyuszi-álarc készítés várja a gyerekeket. A foglalkozások alatt medvehagymás falatkákat és teát kóstolhatnak a résztvevők.

Program: Esterházy húsvét 2018
Helyszín: Esterházy-kastély, Fertőd
Időpont: 2018.04.01., 14:00 órától
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

44. Húsvéti Tojáskereső - Sopron


A Húsvéti Tojáskereső játékot szerveznek az idei évben is Sopronban, ezúttal a Soproni Egyetem Botanikus kertjében, 9-12 óra között. Jelentkezés:  09.00 órától. Táv: 1800 méter, 20 ellenőrzőponttal. A térképes játékon az egész család elindulhat, a kicsiknek szülői segítség szükséges. Az első 300 beérkező gyermekcsokitojást kap. A nevezés díjtalan!

Program: Húsvéti Tojáskereső
Helyszín: Soproni Egyetem Botanikus kertje, Sopron
Időpont: 2018.04.02., 09:00-12:00
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

45. Családi húsvét - Bogács


A Családi húsvét, kézműves foglalkozásokkal, játékos vetélkedőkkel és különböző szórakoztató programokkal várja a gyermekeket és szüleiket egyaránt.

Program: Családi húsvét
Helyszín: Közösségi ház, Bogács
Időpont: 2018.04.01.
Belépő: INGYENES!
Bővebb információ »
 

46. Hagyományőrző Húsvét - Felsőtárkány


Múltidéző locsolkodás, kisnyuszi simogató, fánk-kostoló, népi játszópark és tojáskeresés várja az idelátogatókat. A kézműves játszóházban korongozni és csuhé nyuszit lehet készíteni. Aki délelőtti programra is vágyik, nyuszivonattal elmehet a Stimecz-házig, ahol tojáskeresés és húsvéti kézműveskedés várja a család apraja-nagyját. A vonatok indulása: 9:35, 10:50, 12:50.

Program: Hagyományőrző Húsvét
Helyszín: Tájház (Fő út 198.), Felsőtárkány
Időpont: 2018.04.02., 13:00-16:00
Belépő: nincs információ
Bővebb információ »
 

47. Ibolya-nap - Húsvét a kastélyban - Gödöllő


Ibolya-nap, kiállítások, séták és számos színes program várja a közönséget húsvétvasárnap és -hétfőn a Gödöllői Királyi Kastélyban. Igazi királyi fogadtatásban részesülhetnek az érdeklődők a díszteremben, majd a Majorka színház várja A malacon nyert királylány című előadásra a közönséget. Vetített képes előadáson lehet megtudni számos érdekességet Erzsébet királyné kedvenc virágjáról, az ibolyáról és a királyi udvarban betöltött szerepéről.

Néptáncbemutató, virágkiállítás, kézműves foglalkozások, interaktív játékok, társasjáték-bemutató, tánctanítás, arcfestés, tojásfestés, húsvéti kisállat-simogató és vándorjátszótér várja majd a gyermekeket. Lehet fényképeszkedni korabeli kosztümökben, lesz népimesterség-bemutató, valamint az ország legnagyobb kézműves körhintája is itt forog majd.

Program: Ibolyanap - Húsvét a kastélyban
Helyszín: Kastély, Gödöllő
Időpont: 2018.04.01-02.
Belépő: van, 500 Ft/fő sétálójegy, amely levásárolható!
Bővebb információ »

Infók, fotó: MTI, Vasúttörténeti Park, események Facebook.oldalai

Címkék: húsvéti programok, ingyenes programok, családi programok, gyerekprogramok, húsvét, budapesti programok, vidéki programok, kirándulóhelyek, túraútvonalak, tanösvények

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Március 15-i programok 2018: 33 szuper program a hosszú hétvégére, ahova elviheted a gyermeked is!
Március 15-i programok 2018: 33 szuper program a hosszú hétvégére, ahova elviheted a gyermeked is!

2018-ban csütörtöki napra esik március 15-e, ezért hosszú hétvégének örülhetünk. Használjuk ki, kapcsolódjunk ki az ünnephez kötődő programokon vagy egy közeli kiránduláson! Összeválogattunk néhány budapesti és vidéki március 15-i programot.

tovább a cikkre
Ezért ne adj csokit a kutyádnak az ünnepek alatt sem! Könnyen megbetegedhet tőle - Mik a csokoládémérgezés tünetei?
Ezért ne adj csokit a kutyádnak az ünnepek alatt sem! Könnyen megbetegedhet tőle - Mik a csokoládémérgezés tünetei?

Karácsonykor négyszer gyakoribb a családban élő kutyáknál a csokoládémérgezés, mint az év más időszakaiban. A kutyák ugyan szeretik a csoki ízét, de kis mennyiségben is megbetegítheti őket. Miért ne adj csokit a kutyának, macskának?

tovább a cikkre
Így válassz karácsonyi ajándékot az 5 szeretetnyelv alapján - Hogy igazi örömet szerezz a megajándékozottnak
Így válassz karácsonyi ajándékot az 5 szeretetnyelv alapján - Hogy igazi örömet szerezz a megajándékozottnak

Minőségi idő, szívesség, elismerő szavak, érintés, ajándékok - Ajándékozd meg szeretteid idén az 5 szeretetnyelv alapján, hogy a leginkább személyre szabott ajándékot kapják karácsonykor.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Karácsonyi beigli -
 klasszikus recept

Karácsonyi beigli - klasszikus recept

Sütemények >>
18 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Töltelékhez (2 rúdhoz) Diós: 25 dkg darált dió vagy Mákos: 25 dkg darált mák 15 dkg cukor 1 marék rumos tejbe beáztatott mazsola 1,5 dl tej Tésztához (2 rúdhoz): 40 dkg liszt 20 dkg Ráma 2 tojássárgája 1 dl tejföl 2 evőkanál cukor 2,5 dkg (kocka)élszető fél vanília rúd közepe

Recept: Töltelék elkészítése
A klasszikus karácsonyi beigli diós vagy mákos töltelékkel készül.

Kisebb lábasba beleöntjük a tejet, a finoman kikapargatott vaníliát, a cukrot és a darált diót (vagy mákot). Egy picit pároljuk, (...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Szétköltözés, vagy megosztás a használatban?

Sok fontos részlet bújik meg a leírt helyzetben!


Első, hogy lehetőleg, szakembereink segítségével a kommunikáció egy szintjéhez vissza érdemes térni!


Viszonylag nem jellemző, hogy a nő szoruljon ki egy ingatlanból!


Készséggel várjuk Önt kollégáinkkal a használat megosztása témájában, gyakorlati lépésekkel!


Team munka, peres és nem peres gyakorlat egy helyen!
Ezt olvastad már? [x]
Gyermeknevelés

6 éves fiának engedte az apa, hogy vezesse az autót, ő meg átült az anyósülésre - Videón is közvetítette az egészet

vissza vissza