Itt vannak az első képek Katalin hercegné és Vilmos herceg 3. gyermekéről!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Itt vannak az első képek Katalin hercegné és Vilmos herceg 3. gyermekéről! 2018. 04. 23-án délelőtt megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg 3. gyermeke. A királyi család legújabb tagját még születése estéjén bemutatták a nagyvilágnak és videón láthatod, ahogy a hercegi pár elhagyja kisbabájukkal a kórházat! 2018. 04. 23-án délelőtt megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg 3. gyermeke. A királyi család legújabb tagját még születése estéjén bemutatták a nagyvilágnak.

Katalin hercegné kora reggel érkezett meg a kórházba és 11 óra 1 perckor megszületett a legifjabb herceg. A szülésnél Vilmos herceg is a kórházban tartózkodott és természetesen a hagyományoknak megfelelően elsőként a királynőt értesítették a gólyahírről. 6 órával később pedig a boldog kispapa behozta másik két gyermeküket, György (George) herceget és Sarolta (Charlotte) hercegnőt, hogy megismerjék kistestvérüket.



A kis herceg neve ugyan még titok, de már bemutatták a gyermeket a világnak.





A hercegi pár mindhárom gyermekét bemutatta a nyilvánosságnak mindössze pár órával a szülés után.



Videó arról, ahogy a herceg és a hercegné távozik a kórházból az újszülöttel, aki az első éjszakát már a Kensington palotában tölti.



Bővebben Katalin hercegné szüléséről itt olvashatsz »

Forrás: Daily Mail, The Royal Family

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.04.23