A forró autóban felejtette 3 hónapos kisbabáját az anyuka és elment dolgozni! - A pici nem élte túl

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A forró autóban felejtette 3 hónapos kisbabáját az anyuka és elment dolgozni! - A pici nem élte túl A forró autóban hagyta 3 hónapos kisfiát egy anya, és elment dolgozni. Mire végzett a munkájával, és hazafelé indult volna, a kisbaba meghalt. Bár nyáron rengeteg alkalommal felhívják a figyelmet arra, hogy életveszélyes bármilyen élőlényt - állatot vagy gyermeket - az autóban hagyni, akár csak néhány percre is, tragédiák sajnos így is történnek.

Időről-időre előfordul, hogy egy kisgyermeket a szülők az autóban felejtenek nyáron - és nem ritka, hogy egy ilyen feledékenységnek tragédia lesz a vége.

A kocsiban hagyta a kisfiút
Mint történt az néhány napja az Egyesült Államokban, ahol egy három éves kisbaba halt meg hasonló módon. A kis Aiden Miller édesanyja dolgozni indult azon a végzetes reggelen, de még mielőtt munkába állt volna, kitette kétéves kislányát egy óvodánál. Ezt követően három hónapos kisfiával egy másik, közeli intézménybe kellett volna mennie, hogy beadja a picit.


A kisfiú három hónapos volt

A nő azonban elfeledkezett arról, hogy a kisbaba a hátsó ülésen van, és a bölcsőde helyett a munkahelyéhez hajtott, leparkolt az épület előtt, majd bement dolgozni.

Csak a munkaidő végén vette észre - már késő volt
Csak miután letelt a műszakja és be akart szállni az autójába, észlelte, hogy valami nincs rendben: mint később a rendőrségnek elmondta, fura szag csapta meg a járműből és akkor látta, hogy a kisfia még mindig ott feküdt, a gyerekülésbe beszíjazva!


A nő munkahelye, ami előtt a kocsit hagyta

Bár azonnal hívta a mentőket, de az orvosok már nem tudtak a picin segíteni, aki feltehetően végzetes hőgutát kapott a nyári napon hagyott autóban.

- Nem értem, ilyesmi hogyan történhet, a szívem szakad meg... Csak abban bízom, hogy minél többekhez eljut a hír, és így talán megelőzhető, hogy más gyermeke is hasonló módon veszítse életét - mondta a gyerekek külön élő apukája a Wave TV riporterének.

A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit, egyelőre senkit nem tartóztattak le az ügy kapcsán.

Olvasd el ezt is!
» 9 naponta meghal egy gyermek, mert a kocsiban felejtik - Ezért fejlesztették ki ezt a speciális gyermekülést »


» Napszúrás és hőguta gyerekeknél - Milyen jelekre figyelj? Mikor kell azonnal orvos? »

Forrás, fotók: Mirror.co.uk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.07.30