Játszótéri pedofilt kaptak el a rendőrök - Kisfiúkra vadászott éveken keresztül a játszótereken

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Játszótéri pedofilt kaptak el a rendőrök - Kisfiúkra vadászott éveken keresztül a játszótereken Kedves, öreg bácsinak tűnt, aki szilvát kínál a gyerekeknek és beszélget velük. Pedig évek óta a budapesti játszótereket járta, hogy áldozatokat keressen. 10 év körüli kisfiúkat, akiknek még "pipilni" is segítene... Szexuális visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás egy 71 éves férfi ellen Budapesten. K. János István szabadlábon van, és ha elolvassa a történetet, kiderül, hogy nem arról van szó, hogy a rendőrök egy bestiális pedofilt hagytak volna szabadlábon. A férfi évek óta járta Budapest játszótereit, derítették ki a rendőrök - írta meg az Index.

A Zsaru magazin szerint a férfi betegesen vonzódott a fiatal fiúkhoz, de nem találtak arra bizonyítékot, hogy bármelyik tíz év körüli fiúval szexuális kapcsolatot is létesített volna, bár kiderült, hogy volt rá példa, hogy elcsalt magával fiatal, 12 év alatti fiúkat.
 

A Honvéd téri játszótéren bukott le az idős pedofil


Kérsz szilvát? Segítek pipilni!
Egy kisfiút a Honvéd téri játszótérről csalta el Csepelre, hogy szilvát szedjenek és közben a fiút a szexuális érdeklődéséről és a nemi szervéről kérdezgette. Sőt, azt is felajánlotta, hogy segít neki "pipilni".

Egy biztonsági őrnek lett gyanús a játszótér körül kódorgó férfi
A 71 éves férfira lecsaptak a rendőrök a IX. kerületi lakásában, mert július 22-én, a Honvéd téri játszótéren a biztonsági őrnek feltűnt az ott sétálgató öreg, aki 11-12 éves kisfiúkat szólított meg és próbált magával hívni.



A biztonsági őr elzavarta, de a kollégáival és a szülőkkel beszélgetve kiderült, hogy az öregember nem először járt erre, rendszeresen feltűnik Budapest játszóterein. Egy kamasz fotójának köszönhetően tudták azonosítani, így augusztus 8-án a rendőrök kivonultak a feltételezett elkövető lakására.

Ha kell, rendszeresen beszélgess el gyermekeddel a Fehérnemű-szabályról »

A házkutatás során minden kiderült
Portrék fiatal fiúkról, újságkivágások amiken fiatal, lengén gyerekek szerepeltek (például zuhanykabint, medencét reklámozva), lista a kerületében levő rendőrök autóiról és levelek, amikben arról ír, hogy őt ügynökök üldözték, figyelték, rálőttek, megpróbálták megölni. Mindezt az idős férfi lakásán találták a rendőrök.

K. János Istvánt a rendőrök bekísérték a rendőrőrsre és ellene szexuális visszaélés alapos gyanúja miatt indítottak eljárást. Jelenleg szabadlábon védekezhet.

Forrás: Index.hu
Fotó: Pxhere

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.08.22