Táborban molesztálta a kislányokat a pedagógus! Simogatta, csókolgatta őket a sátrukban - 6 év börtönre ítélték most

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Táborban molesztálta a kislányokat a pedagógus! Simogatta, csókolgatta őket a sátrukban - 6 év börtönre ítélték most A Komlói Járásbíróság hat év börtönbüntetésre ítélte és végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól azt a férfit, aki az általa szervezett táborban kislányokat molesztált. A férfi fellebbezett az ítélet ellen. A Komlói Járásbíróság hat év börtönbüntetésre ítélte és végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól azt a férfit, aki az általa szervezett táborban kislányokat molesztált - tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség szeptember 7-én, pénteken az MTI-t.

A vádhatóság felidézte, hogy a férfi több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára.

Művészeti táborokat szervezett gyerekeknek
A férfi a 2014-ben, majd a 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal. "Rájuk különös figyelmet fordított, velük rendszeresen a többi táborozótól eltérően többet foglalkozott" - ismertette a közlemény.

A kislányokat a sátrukban zaklatta
A vádlott - mint részletezték - rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Mikor a többiek elaludtak, a férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, simogatta őket, majd a sértettek ruházata alá benyúlva a kislányok hasát, melleit simogatta. Több esetben előfordult, hogy a férfi a lányokat szájon csókolta - írták.

6 év börtönre ítélték és eltiltották a pedagógusi pályától
A Komlói Járásbíróság a vádlottat folytatólagosan, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélte hat év börtönre, valamint eltiltotta véglegesen a pedagógusi foglalkozástól.

A járásbíróság a vádlott bűnügyi felügyeletét fenntartotta, így ő lakóhelye közigazgatási területét nem hagyhatja el. Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be, az ügyészség három napot fenntartott a fellebbezés bejelentésére.

Olvasd el ezt is!
Fehérnemű-szabály - Ezt tanítsd meg a gyermekednek, hogy ne váljon zaklatás áldozatává »

Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.07