Nagycsalád: 11 gyereket már szült, most a 12. gyermekével várandós ez a 32 éves anyuka

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Nagycsalád: 11 gyereket már szült, most a 12. gyermekével várandós ez a 32 éves anyuka Nagycsalád: 16 éves korában szülte meg első gyermekét, jelenleg pedig a 12. gyermekét várja ez a texasi anyuka. Párjával eredetileg 15 gyermeket terveztek, de lehet, hogy most megállnak. Nemrégiben írtunk arról az orosz anyukáról, aki szintén 11 gyermeket nevel, de nála a babákat béranyák hozták világra. Egy texasi édesanya azonban maga szülte meg mind a tizenegy gyermekét, sőt, most a tizenkettediket várja!

A 32 éves Britni Church alig több mint egy évvel ezelőtt adott életet hármasikreinek, Olivernek, Ashernek és Abelnek - és most a tizenkettedik gyermekét várja férjével, Chrisszel. A kis pocaklakóról néhány napja az is kiderült, hogy kislány lesz.

16 évesen lett először anya
Az anyuka még 16 éves korában szült először, az akkori párjától végül hat gyermeke született. Miután szakítottak, három évig egyedülálló anyaként tartotta el a gyermekeit, majd 2014-ben megismerkedett jelenlegi párjával, Chrisszel, és folytatták a babaprojektet.



Bár sokan kritizálják őket, hogy ennyi gyereket nem lehet rendesen nevelni, és biztos valami céljuk van a sok szüléssel, ők úgy gondolják, nincs bennük semmi különleges.

- Nem az élelmiszerutalványokra hajtunk, de nem nézzük le azokat, akik rászorulnak. Nem vagyunk sem mormonok, sem katolikusok, én Istenben sem hiszek - hangsúlyozta Britni egy interjúban.

600 darab pelenka egy héten
Míg Britni napját a gyerekek nevelése teszi ki, párja teljes munkaidőben dolgozik. Heti 230 fontot, azaz nagyjából 95 ezer forintot költenek élelmiszerre, elfogy 5 doboz müzli, 66 doboz tej és 600 darab pelenkát is elhasználnak.

A családnak egyébként van egy Youtube-csatornája is Our large family life címmel, ahol a nem mindennapi mindennapjaikról tesznek fel videókat.

Forrás: TheSun
Fotó: Facebook/Britni Church

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2021.02.22