Kidobtak egy 6 éves kisfiút a múzeum teraszáról, öt emeletnyit zuhant! - Ezt lehet tudni az eset körülményeiről

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kidobtak egy 6 éves kisfiút a múzeum teraszáról, öt emeletnyit zuhant! - Ezt lehet tudni az eset körülményeiről Lehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszáról, az elkövető egy 17 éves kamasz, aki a rendőrség szerint nem is ismerte az áldozatát. Lehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszáról augusztus 4-én - közölte a brit főváros rendőrsége, az eset nagy megdöbbenést váltott ki.

17 éves fiú az elkövető
A bűncselekmény elkövetőjét, egy 17 éves kamaszt emberölés kísérletének gyanúja miatt a helyszínen őrizetbe vette a rendőrség. A szemtanúk állítása szerint a fiú szinte rezzenéstelen arccal állt, mint aki fel sem fogta igazán, amit tett. A rendőrség szerint nincs arra utaló jel, hogy az elkövető ismerte az áldozatát.



A hatéves kisfiú öt emeletet zuhant a London belvárosában lévő múzeum tizedik emeletén lévő kilátóteraszról. A látogatók közül többen egy hangos puffanásra lettek figyelmesek, majd egy asszony hangját hallották, aki hisztérikusan azt kiáltozta, hogy "Hol van a fiam?".

Stabil az állapota
A gyereket vasárnap válságos állapotban szállították kórházba, a BBC legfrissebb, hétfői értesülései szerint már stabil az állapota.

A Tate Modern múzeumot 2000-ben nyitották meg a Temze partján, egy használaton kívüli erőmű épületében, 2016-ban pedig bővítették, egyebek közt a kilátóteraszos résszel. A Tate Modern 2018-ban az Egyesült Királyság legnépszerűbb turistalátványossága volt, 5,9 millió látogatót vonzott, sok gyerekes család is gyakran látogat el a múzeumba, melynek egy része ingyen bejárható. 

A BBC úgy tudja, a Tate ma, hétfőn ugyanúgy kinyitott, mint máskor, de a látogatóteraszt egyelőre lezárva tartják.

Forrás: MTI, BBC
Fotó: Pexels

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.08.05