Ezért ne halmozd el a gyereket játékokkal! - Most megmutatjuk, valójában mivel szeretnek játszani a kisgyerekek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ezért ne halmozd el a gyereket játékokkal!  - Most megmutatjuk, valójában mivel szeretnek játszani a kisgyerekek Ha egy kisgyerek választhat, vajon a játék kamerával vagy egy nagy fej lilahagymával játszik, szerinted melyiket kezdi el izgatottan babrálni? Az ember szülőként órákig el tud babrálni egy játékboltban, hogy cuki, de azért kellőképp fejlesztő és minőségi játékot válasszon a gyermekének, pedig a picik sokszor egészen másra vágynak.

Tündéri videó került ki nemrégiben az egyik Facebook-oldalra: a kisfilm főszereplője egy etetőszékben ücsörgő kisfiú, aki elé az anyukája mindig két dolgot pakol: egy teljesen hétköznapi tárgyat - hagymát, popsitörlőt, távirányítót, vécépapír-gurigát, szilikon spatulát -, mellé pedig egy-egy játékot.

Nem érdekli a játék
Ahogy az sejthető, a kis Rocky tesz arra, hogy milyen érdekes, cuki vagy épp színes játék került az előtte lévő asztalkára, csodás érzékkel mindig a hétköznapi tárgy felé nyúl és kezd foglalkozni vele. És az is mindegy, hogy a bal vagy a jobb keze felé esik az a bizonyos használati tárgy, sosem a játékra csap le a kisfiú.



Egyszóval, jól gondold meg, mennyi játékot vásárolsz össze a gyereknek - lehet, egyszerűbb lenne egy ládát teljesen hétköznapi (persze veszélytelen) dolgokkal megtölteni, és gyermekednek meglenne az aznapi programja. Ebben a cikkünkben mutatunk pár ötletet - 6 filléres játék hétköznapi tárgyakból »

A videót egyébként eredetileg egy bizonyos Tiffany Aufmann nevű kétgyermekes anyuka töltötte fel a TikTokra, de ahogy az lenni szokott, önálló életre kelt és felkerült a Facebookra is.

Nézd meg a videót!


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.09.08