5 éves kisfiú tárcsázta a mentőket, mert az anyukája rosszul lett - A rendőrség tette közzé a hangfelvételt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


5 éves kisfiú tárcsázta a mentőket, mert az anyukája rosszul lett - A rendőrség tette közzé a hangfelvételt Igazi lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az az hőgyészi öt- és féléves kisfiú, aki néhány nappal ezelőtt egyedül tárcsázta a segélyhívót, mert az anyukája rosszul lett. Igazi lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az az hőgyészi öt- és féléves kisfiú, aki néhány nappal ezelőtt egyedül tárcsázta a segélyhívót, mert az anyukája rosszul lett.

Mint a rendőrség által közzétett (a személyiségi jogok miatt megvágott) hangfelvételből kiderül, Noel észrevette, hogy anyukája a földön fekszik, és mivel senki nem volt otthon rajtuk kívül, ezért hívta fel a 112-t, ahol az operátor kapcsolta is neki a mentőket.



Ott a mentős hölgy arra kérte, próbálja meg élesztgetni, rázogatni az anyukáját, amit Noel meg is tett, de mint mondta, édesanyja nem reagált semmilyen ingerre, de azt látja, hogy veszi a levegőt.



Amikor a mentős felveti, hogy Noel menjen át a szomszédba, hátha van ott felnőtt, aki tud segíteni, akkor a kisfiú határozottan megmondja neki, hogy "Nem mehetek ki az utcára egyedül."

A felvétel végén aztán magához tér az anyukája, aki meglepődik, hogy kisfia már értesítette a mentőket.

- Hívtad a mentőt, baba? Ügyes, büszke vagyok rád! - hallatszik a telefonban.

Májusban szintén egy ötéves gyerek tárcsázta a segélyhívót, Elena anyukája a konyhában lett rosszul, erről itt olvashatsz »

Forrás, fotó: Facebook/Magyar Rendőrség

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.07.13