Babát vár Scarlett Johansson! A hírt férje erősítette meg az egyik fellépésén

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Babát vár Scarlett Johansson! A hírt férje erősítette meg az egyik fellépésén Már egy ideje pletykálják, hogy Scarlett Johansson ismét várandós, a hírt most a férje is megerősítette. Sajnos azonban, úgy tűnik, a pocakos fotóra még várniuk kell a rajongóknak. Már egy ideje pletykálják, hogy Scarlett Johansson ismét várandós, a hírt most a férje is megerősítette. Sajnos azonban, úgy tűnik, a pocakos fotóra még várniuk kell a rajongóknak.

A 36 éves Scarlett Johansson és párja, Colin Jost még 2020 októberében keltek egybe, három év együtt járás után. Most pedig úgy tűnik, első gyermeküket várják.



Nagyon várják a babát
Legalábbis a büszke apuka a Page Six szerint egyik stand-upos fellépésén Connecticutban annyit árult el a közönségnek: "Babánk lesz, nagyon izgatottak vagyunk!"

Már van egy kislánya
A férfinek egyébként a közös gyerek lesz az első gyermeke, míg a színésznőnek már van egy 6 éves kislánya: Rose még a korábbi házasságában született, Romain Dauriac francia újságírótól.

Már egy ideje gyanakodtak
A pletykák még júniusban kezdtek keringeni Scarlett Johansson terhességéről, amikor több alkalommal is kihagyta a a Fekete özvegy című filmjét népszerűsítő eseményeken való megjelenést. Később pedig a tévés meghívásoknak is úgy tett eleget, hogy Zoomon jelentkezett be, de mindig csak válltól felfelé látszódott a képernyőn.

Ez a harmadik házassága
Scarlett Johanssonnak ez már a harmadik házassága, a kislánya apukájával 2014 és 2017 között éltek házasságban, előtte pedig Ryan Reynolds volt a férje 2008 és 2011 között.

Fotó: Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0, Wikipédia

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.08.18