Belehalt a Covid szövődményeibe egy kecskeméti kismama, aki ikrekkel volt várandós

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Belehalt a Covid szövődményeibe egy kecskeméti kismama, aki ikrekkel volt várandós Borzalmas áldozatot szedett a hazánkban is tomboló koronavírus: egy ikrekkel várandós kismama halt bele a betegség szövődményeibe, az orvosok csak a kicsik életét tudták megmenteni. Borzalmas áldozatot szedett a hazánkban is tomboló koronavírus: egy ikrekkel várandós kismama halt bele a betegség szövődményeibe, az orvosok csak a kicsik életét tudták megmenteni.

A 43 éves kecskeméti kismama ismert és kedvelt tagja volt több futós Facebook-csoportnak is, hiszen rendszeresen futott és edzett.

A Blikk információi szerint a második trimeszterben kapta el a Covidot, és a betegség annyira elhatalmasodott rajta, hogy végül egy kórház intenzív osztályára kellett ápolni.



Csak az ikreket tudták megmenteni
Bár az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék, csak a kis újszülött ikerpárt sikerült, a kismama belehalt a betegséggel folytatott küzdelembe.

Hogy az egyedül maradt édesapát és a három gyermeküket - az ikrek mellett van egy 18 éves lányuk is - segítsék, gyűjtés indult a családnak.

Belehalt a Covid szövődményeibe egy kecskeméti kismama, aki ikrekkel volt várandós

Forrás: Facebook/Futók baráti köre, Blikk
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.11.29