Megtalálták az eltűnt kislányt! Zora anyukája ezt a fotót posztolta az örömhír mellé

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megtalálták az eltűnt kislányt! Zora anyukája ezt a fotót posztolta az örömhír mellé Zora tegnap délután tűnt el, nagy erőkkel kereste a rendőrség és civilek is bekapcsolódtak a keresésébe, végül hétfő délelőtt meg is lett a kislány. Zora tegnap délután tűnt el, nagy erőkkel kereste a rendőrség és civilek is bekapcsolódtak a keresésébe, végül hétfő délelőtt meg is lett a kislány.

Mint korábban mi is megírtuk, a 6 éves kisgyermek Pérről, a Kámvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, és egészen hétfő délelőttig nem lehetett tudni, hogy hol van.

Nemrég azonban az anyukája örömhírt posztolt a Facebook-oldalán: megvan a kislány, egy siklóernyős talált rá. A hír mellé pedig egy fotót is feltöltött.



A rendőrség hivatalos weboldaláról már le is került a körözés, a kislányt szerencsére épen és egészségesen találták meg.

Mint a Telex megtudta, vasárnap délután a tanyán épp az állatokat etették a felnőttek, amikor a velük lévő kislány meglátott egy kutyát és utánaeredt, ám a környéket belepő nagy ködben eltévedt. Szerencsére melegen volt felöltözve, a lábán lévő csizma, illetve a kabát mentette meg az éjszakai hidegtől.

Reggel felszállt a köd, ez segíthetett annak a siklóernyősnek, aki észrevette a péri repülőtér környékén kóborló kislányt. Ekkor Zora már 2-3 kilométerre volt a tanyától. Először az anyukáját engedték hozzá, ezután pedig megfigyelésre bevitték a győri Petz Aladár kórházba.

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.11.14