Nem bírta ki a kórházig! Egy forgalmas budapesti út mellett született meg a kisfiú, a nagymama vezette le a szülést

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Nem bírta ki a kórházig! Egy forgalmas budapesti út mellett született meg a kisfiú, a nagymama vezette le a szülést Ismét egy különleges szülésről adott hírt az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán: egy forgalmas budapesti út melletti járdán jött világra a kis Brian. Ismét egy különleges szülésről adott hírt az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Mint posztjukban írják, december 11-én, szerda este hívta fel őket kétségbeesetten egy aggódó anyós, aki férjével és mindenórás menyével volt úton egy budapesti szülészetre.

Nem értek el a kórházig
Az autót az após vezette, de a kórházig már nem értek el: a Szerémi úton a járdára kényszerültek húzódni, mert a 35 hetes kismamánál megindult a szülés.



A mentésirányító azonnal riasztotta a közelben levő Budai Eset kocsit és a Cerny Alapítvány újszülött egységét, mindeközben pedig folyamatosan instruálta a hős anyóst a tennivalókra.

Az anyós vezette le a szülést
Mint írják, az anyós igazán példamutatóan vezette le a szülést: mindenben követte a telefonos kollégát és még újszülött kisfiú unokája vizsgálatát is szakszerűen elvégezte.

Nem sokkal később a mentők is megérkeztek és gyors helyszíni ellátást követően, stabil állapotban szállíthatták kórházba a boldog édesanyát és a kalandos születésű kisfiút, aki a Brian nevet kapta.

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.12.13