Csúnya vágási seb maradt egy kisbaba arcán a császármetszés után - 13 öltéssel varrták össze

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Csúnya vágási seb maradt egy kisbaba arcán a császármetszés után - 13 öltéssel varrták össze Bár orvosai szerint ez a császármetszés egyik lehetséges velejárója, a szülőket teljesen kétségbe ejtette, hogy a kisbabájuk arcát máris plasztikázni kellett. Bár orvosai szerint ez a császármetszés egyik lehetséges velejárója, a szülőket teljesen kétségbe ejtette, hogy a kisbabájuk arcát máris plasztikázni kellett.

Kyanni Williams Denverben látta meg a napvilágot múlt csütörtökön. Édesanyja természetes szülést tervezett, de mivel az orvosok egyszer csak elvesztették a magzat szívhangját, így sürgősségi császármetszést hajtottak végre rajta.

Császármetszés közben megvágták
Csakhogy a beavatkozás nem volt komplikációmentes: a kislány arcán hatalmas vágást ejtett a szülészorvos, melyet 13 öltéssel kellett összevarrni. Állítása szerint a kislány arca túl közel volt a méhlepény falához, ezért sérülhetett meg operáció közben.



A kicsi nagyszülei és a szülők is teljesen megtörten nyilatkoztak az eset után, egyszerűen nem fér a fejükbe, hogyan történhetett ez.

- Az, hogy a kisunokámhoz születés után rögtön plasztikai sebész jött, hogy összevarrja a sebét, teljesen kikészít, magam alatt vagyok - mondta a nagypapa.

- Soha nem hallottam még, hogy egy újszülött arca így nézett volna ki császármetszés után - tette hozzá a kicsi édesanyja a lapnak.

A kórház közleményt adott ki, a szülőknek ez nem elég
A lap egy gyakorlott nővért is megkérdezett, aki elmondta, már közel 2500 szülésnél segédkezett, melyek között császármetszés is bőven akadt, de hasonlót még nem látott.

A szülők felháborodását követően a denveri kórház, ahol az eset történt, közleményt adott ki, melyben kiemelték, hogy hasonló sérülések előfordulhatnak császármetszés közben, de ők mindig arra törekszenek, hogy a lehető legjobban óvják mind az anyák, mind a gyermekeik egészségét.

Mindenesetre a kislány rokonai nem akarják annyiban hagyni, a nagymama egyenesen azt követeli, tegyék felelőssé az orvosokat, hogy ez megtörténhetett.

Forrás: Ladbible
Fotók: Fox31

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2021.06.23