Már nem értek be a kórházba! - Éjfél környékén, a közút mellett született meg a kis Ádám

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Már nem értek be a kórházba! - Éjfél környékén, a közút mellett született meg a kis Ádám Újabb nem mindennapi szüléstörténetről adott hírt az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook-oldalán. Ádámnak sietős voltak a dolga, nem várta meg, míg beérnek a kórházba, a közút mellett született meg. Újabb nem mindennapi szüléstörténetről adott hírt az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook-oldalán.

Mint írták, szombat éjfél körül kezdődtek a fájásai egy 40 év körüli kismamának, így a férjével el is indultak a kórházba - ám út közben felgyorsultak az események.

Nem volt idő beérni a kórházba
Mivel a párja fájásai egyre erősödtek, a férfi félreállt az autóval és azonnal tárcsázta a mentőket. A tapasztalt mentésirányító rögtön több egységet riasztott, akik perceken belül helyszínre is értek, azonban a vizsgálatokat követően úgy ítélték, hogy már nincs idő a kórházba sietni, így átemelték a kismamát a mentőautóba és pillanatok alatt felkészültek a szülés levezetésére.



Percek alatt született meg a kisfiú
Az életmentők komplikációk nélkül, mindössze néhány perc alatt világra segítették a kis Ádámot, aki rögtön fel is sírt. A boldog édesanyát és második gyermekét stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők, áll a posztban.

Olvasd el ezt is!
Amikor beindul a szülés: Miben segíthet az apuka a vajúdó párjának? Mikor kell mentőt hívni? »


Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2023.01.31