Fotó: már nagyon gömbölyödik Csobot Adél babapocakja! Fürdőruhás képet posztolt a sztárkismama

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Fotó: már nagyon gömbölyödik Csobot Adél babapocakja! Fürdőruhás képet posztolt a sztárkismama Csobot Adél és párja, Istenes Bence a második babájukat várják, és ez már egyre jobban látszik a sztárkismamán. Nézd meg a legfrissebb fotóját, amit a Balatonról posztolt. Csobot Adél és párja, Istenes Bence a második babájukat várják, és ez már egyre jobban látszik a sztárkismamán.

A 23 éves énekesnő, aki nemrég fejezte be a Sztárban sztár műsor munkálatait - Rózsa Györggyel alkotott párosuk harmadik lett az énekes versengésben -, a hétvégén a Balatonnál pihent.

Ez alkalomból posztolt is magáról egy fürdőruhás fotót, melyen már le sem tagadhatná a kis pocaklakót. A képhez csak annyit fűzött hozzá: "Ringattam a gyermekem a Balaton vizén..."

Fotó: már nagyon gömbölyödik Csobot Adél babapocakja! Fürdőruhás képet posztolt a büszke sztárkismama

A kép nagy sikert aratott a rajongóknál, rengetegen dicsérgették, hogy milyen bájos kismama, és azt is többen megjegyezték, milyen nagyra nőtt már a hasa.

Hogy a kis utód mikor érkezik, arról nincsenek hírek. Annyi bizonyos, az énekesnő március 7-én jelentette be hivatalosan a közösségi oldalán, hogy a kis Nátánnak testvérkéje lesz - aki a hírek szerint szintén fiú.

Olvasd el ezt is!
Így jelentette be Csobot Adél és Istenes Bence, hogy ismét babát várnak - fotók »

Forrás, fotó: Facebook/Csobot Adél

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.06.12