47 évesen első babáját várja Winkler Nóra! - Az egykori műsorvezető már a hetedik hónapban jár

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


47 évesen első babáját várja Winkler Nóra! - Az egykori műsorvezető már a hetedik hónapban jár Winkler Nóra egykori tévés műsorvezető első gyermekét várja! A 47 éves leendő anyuka kisfiút hord a szíve alatt, a pici várhatóan áprilisban fog megszületni. Winkler Nóra babát vár, az örömhírt pedig az egykori tévés műsorvezető a Best magazinban osztotta meg.

Mint Winkler Nóra a lapnak elmesélte, szerelmével, Petivel már tíz éve alkotnak egy párt, de a családalapítás gondolata igazán tavaly érett meg bennük.

Most érett meg az anyaságra
Pontosabban benne, hiszen ahogy felidézte, a korábbi kapcsolataiban is időről időre felmerült a gyerekvállalás kérdése, de mindig ő volt az, aki elodázta a dolgot. Most azonban végre úgy érezte, eljött az idő, készen áll arra, hogy anya legyen.

- Amikor kiderült, várandós vagyok, eleinte izgultam. Az orvosomtól vártuk a megerősítéseket, eredményeket, hogy minden rendben van. Meg is kaptam tőle - mondta el a lapnak, hozzátéve, szerencsére a hányinger és a reggeli rosszullétek elkerülték, ezt valószínűleg a genetikának köszönhető.



Érdekesség, hogy bár Facebook-oldalára kerültek ki az utóbbi időben is friss fotók, de mindig ügyesen leplezte babapocakját. Pedig az egykori tévés már a várandóssága hetedik hónapjában jár, így minden esély megvan arra, hogy húsvéti ajándék legyen a kisfia - a pici nevéről egyébként egyelőre még nem döntöttek a leendő szülők.

Innen ismerheted Winkler Nórát
Az 1972-es születésű Winkler Nóra 2000-től évekig vezette a Danubius Cappuccino Tripla című műsort. A tévénézők pedig egyebek közt a Luxor-show, a Kultúrház és a Szélesvászon tévés magazinműsorokból ismerhetik. Emellett már egy ideje  egyebek közt árverésvezetőként, művészeti témájú cikkek újságírójaként és kulturális estek, pódiumbeszélgetések moderátoraként is dolgozik.

Forrás: Best Magazin
Fotó: Wikipédia - Európai Bizottság/ Dudás Szabocs (2013)

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2020.02.21