Így zárd le a müzlisdobozt mindenféle eszköz nélkül! - Fogadjunk, te sem ismerted ezt a hajtogatós trükköt

Szülők lapja

Babakonyha

Szülők lapja


Így zárd le a müzlisdobozt mindenféle eszköz nélkül! - Fogadjunk, te sem ismerted ezt a hajtogatós trükköt

Vannak dolgok, amiket lehet, hogy egész életünkben rosszul csinálunk. Amíg meg nem jelenik valaki, hogy megmutassa a tutit - mint tette azt ez a 37 éves nő, nézd csak.

Nagyot futott a TikTokon egy 37 éves nő posztja, aki ezúttal nem a szokásos tátogós-táncolós videóval kápráztatta el követőit, hanem hajtogatós tudományával.

Szenvedtél már azzal, hogy pont sikerült úgy feltépned a müzlisdoboz tetejét, hogy az a kis beakasztós fül is elszakadt? Vagy ha nem is szakadt el, de valahogy mindig kiugrik a helyéről, amikor beakasztod, és a müzli benedvesedik? Akkor mindenképpen figyelj, mert mutatunk egy szuper hajtogatós trükköt.

Így zárd le a müzlisdobozt egyszerűen!
Katy (aki Katybee2020 néven van fent a közösségi oldalon) a Mirrornak árulta el, hogy már vagy 10 évvel ezelőtt az egyik híres gabonapehely-gyártó dobozán látta a doboz lezárásának hajtogatós módját, azóta ő mindig így zárja le a dobozokat - és úgy gondolta, ideje a tudományát megosztani másokkal is. Először a Facebookra töltötte fel a videóját, aztán végül a TikTok volt az, ahol szélsebesen terjedni kezdett a felhasználók között.



A trükköt mi is kipróbáltuk, tényleg nagyon egyszerű és nagyszerű, nézd csak (persze azért arra figyelj, hogy a müzlisdobozt ne tépd fel durván):



Forrás: TikTok

Fotó: Freepik


Szülők lapja

Babakonyha

Szülők lapja


2020.05.05