2023. december 06 |Csinszka, Mikó, Miksa, Misa, Nikolett...
Főoldal > Cikkek > Babakonyha > Egy édes, egy sós: Klasszikus házi sütemények, nem csak karácsonyra - Készítsd el együtt a gyerekkel! - Szülők Lapja Egy édes, egy sós: Klasszikus házi sütemények, nem csak karácsonyra - Készítsd el együtt a gyerekkel!
Szerző: Nagy Erika 2010-12-22 Forrás: Szülők lapja ![]() A mostani receptek nemcsak azért jók, mert finomak, hanem azért is, mert csemeténkkel közösen egy nagyon jó programot is jelentenek a karácsonyi előkészületek alatt. Címkék: sütemény, karácsony, recept, gesztenyegolyó, sajtos pogácsa, dietetikus ![]() [x] hirdetés ![]() Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz ![]() [x] hirdetés
OLVASD EL EZT IS!![]() Hozzátáplálás: 4 szuper sütőtök recept babáknak, kisgyermekeknek - Miért fontos a sütőtök a gyermek étrendjében? Dietetikus válaszolDietetikus szakértőnk részletesen elmagyarázza, hogy miért adjunk minél több sütőtököt a babáknak, gyerekeknek, egyúttal négy különleges sütőtök receptet is ajánl. ![]() Chia-mag fogyasztása: ha ennél többet eszel belőle, veszélyes is lehet az egészségedre! Nébih közleményA chia-mag a kisgyerekes anyukák körében újabban igazi superfoodnak számít, ugyanakkor a túlzásba vitt fogyasztása veszélyes lehet. A Nébih friss tájékoztatójában a túlzott chia-mag fogyasztás veszélyére figyelmeztet. ![]() 3 téli superfood gyerekeknek! Ezeket add neki minél többször, hogy elkerülje a betegség - Dietetikus tanácsaiA „szuperélelmiszer”, divatosabb nevén „superfood” olyan egészséges élelmiszert takar, amely 100%-ban természetes összetevőjű, és a szervezetre különösen jótékony hatással bír. Cikkünkben három superfood-ot is ajánlunk, amit egész évben, de különösen télen érdemes adni a kisgyerekeknek. Recept ajánlatunk![]() Sárgaborsó főzelék burgonyávalFőzelékek >>8 hónapos kortól. >> Hozzávalók: Hozzávalók 1 főre: - 50 gramm sárgaborsó - 70 gramm tisztított burgonya - 1 teáskanál olaj Recept: A sárgaborsót, vagy más néven felesborsót már a főzést megelőző napon beáztatjuk hideg vízbe. A főzés napján annyi forró vízzel főzzük puhára, hogy a víz éppen ellepje. Akkor adjuk hozzá a megtisztított, felkockázott burgonyát, ha a borsó m&aa(...) tovább a teljes recepthez... |