Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében Mezítlábas park: felejthetetlen családi program kisgyerekekkel, akár babákkal is Budapest közelében! Húzzátok le a cipőket,és sétáljatok végig a mezítlábas park útvonalán a gyerekkel közösen. Nagyon fogják élvezni kicsik és nagyok egyaránt! A fás, ligetes környezetben megtalálható tabajdi Mezítlábas Park valamiért kiesik a figyelem középpontjából, pedig éjjel-nappal nyitva van, ráadásul ingyenes. Szerkesztőségünk több munkatársa is kipróbálta a rövid, közel 1 kilométeres, mezítláb megtehető túraútvonalat, ezért bátran ajánljuk babás, kisgyerekes családok figyelmébe.

Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében

Mezitlábas Park - felejthetetlen túraútvonal a gyerekek számára (Fotó: mezitlabaspark.hu)

Több mint 20-féle járófelületet lehet mezítláb kipróbálni
Korábban már írtunk arról, hogy a lapos, apró zsírpárnácskákkal borított babatappancsoknak milyen nagyon hasznos a mezítláb járás». A lábbeli nélküli sétát szép, napsütéses, meleg nyári napon ezen a csodálatos természetes helyszínen ti magatok is kipróbálhatjátok.

A kellemesen árnyékos túraútvonal különlegessége abban áll, hogy a parkban kialakított útvonalakon több mint húsz féle járófelületen mehetünk végig mezítláb (a bátortalanabbak zokniban). Egyik-másik szakasz totyogós, járni tanuló babákkal is nyugodtan megtehető. Vannak olyan szakaszok, ahol bazalton kell lépkedni, máshol süppedősebb a talaj a tőzeg miatt, illetve belemerészkedhetünk a patakba is. Kalandvágyóbb, elszántabb nagygyerekek kipróbálhatják, milyen kukoricacsutkán vagy fenyőtobozon mezítláb végiggyalogolni. A sétány végén még egy játszótér is vár benneteket.

Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében

Pocakos kismamák és kisgyerekek is bátran bevállahatják a mezitlábas útvonalat (Fotó: mezitlabaspark.hu)

Tabajd 45 km távolságra fekszik Budapesttől. A Mezítlábas Park bejáratát pedig a falu közepén találjátok a híd és Nepomuki Szent János szobra mellett.
A sétány kb. 800 méter hosszú, mely kényelmes sétával 20-30 perc alatt tehető meg. Mivel az útvonal egy kisebb dombra vezet, ahova lépcsőn juthatunk fel, és a végén lépcső vezet le, ezért maga a sétány babakocsival nem járható, viszont a játszótér a parkoló felől megközelíthető.

Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében

Mezitlábas Park (Fotók: Szülők Lapja)

A park a nap 24 órájában nyitva tart, bármikor látogatható, nincs bekerítve.
Belépőjegyet nem kell váltani.
Kutyát is be lehet vinni.

Mezítlábas park: szuper ingyenes program kisgyerekkel, Budapest közelében

A mezitlábas séta pozitív hatásai régóta közismertek (Fotó: mezitlabaspark.hu)


Jó szórakozást kívánunk!

További infó: http://mezitlabaspark.hu/

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2015.06.26