Háborognak a szülők a kismotoros felvonulás miatt! Az utolsó pillanatban időpontot és helyszínt változtattak a szervezők

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Háborognak a szülők a kismotoros felvonulás miatt! Az utolsó pillanatban időpontot és helyszínt változtattak a szervezők Bár e-mailen a hivatalos értesítés még nem érkezett meg, de már a honlapon látható a figyelmeztető felhívás: új helyszínen és új időpontban kerül megrendezésre a gyerekek kismotoros felvonulása! Ráadásul Családi Majálisba cseppen, aki részt vesz a felvonuláson. Bár e-mailen a hivatalos értesítés még nem érkezett meg, de a honlapon már látható a figyelmeztető felhívás: új helyszínen és új időpontban kerül megrendezésre a gyerekek kismotoros felvonulása!

Sokan várták már a kismotoros felvonulást, amit eredetileg május 11-ére, péntekre hirdettek a szervezők az Andrássy útra. Most azonban kiderült, a Legszelídebb Motorosok felvonulás és családi mulatság technikai okok miatt más időpontban és más helyszínen: egy nappal később, 2018. május 12-én a Margitszigeten, a Családi Majális helyszínén kerül megrendezésre.
 

A földkerekség legszelídebb motorosainak felvonulása a Margitszigeten


Május 12-én 10 órakor a legkisebbek veszik birtokba a sziget útjait és vonulnak fel menő járgányaikkal. A regisztráció már lezárult a "Családok éve" kismotorokért, de a felvonulásra a saját motorral/futóbiciklivel érkező gyerekeket is várják! Számukra a felvonuláson való részvételhez regisztrációra nincs szükség.

Program:
10:00-11:00 Kismotorok átadása a regisztrációs-átvételi pontokon (Margitsziget, Víztorony)
10:00-11:00 Nefelejcs Bábszínház koncert
11:00 Köszöntő
11:15 Felvonulás

Felmerülnek kérdések
Az esemény iránt érdeklődők a hír hallatán egyből felmerült pár jogos kérdés:
  • Aki beregisztrált, de nem tud az új időpontra elmenni, hogy adhatja át a regisztrációs kódját másnak?
  • Miért nem érkezett erről még mindig hivatalos értesítő a regisztráltak e-mail címére?
  • A családok szeretik betervezni a hétvégét, várható vajon újabb módosítás addig?
A szervezők remélhetőleg válaszolnak majd a szülők kérdéseire, további részletekért érdemes figyelni az információkat itt »



Háborognak a szülők
Sok szülőt kellemetlenül érintett a hirtelen időpont- és helyszínmódosítás, mindössze néhány nappal a meghirdetett esemény előtt - mint a hozzászólásokból kiderült, sokan elcserélték a műszakot a munkában, vagy szabadságot kértek aznapra, hogy biztos időben a helyszínen legyenek. Csak pár komment a teljesség igénye nélkül:

"Apa végre kapott szabit péntekre, hogy ne maradjon le a programról... Hatalmas csalódás a gyereknek is."
"Nálunk is nagyon szomorúak a gyerekek. Ez nagyon nem volt fair húzás. Szégyellje magát, aki kitalálta..."
"Technikai okok... rendben, van ilyen. Helyszínváltoztatás... rendben,megérti az ember. De pár nappal előtte az időpontot megváltoztatni... És még mindig semmi e-mail [...] Ez igazán családbarát húzás volt."
"Lesz elég kismotor, mert az időpont-változással sok család terveit keresztbe húzták és el se tud majd menni."
"A férjem a péntek miatt szabadságot vett ki, illetve ehhez igazítottuk a hétvégi programunkat. Azért abban bízhatunk, hogy további változás már nem lesz?"

Családi majális a Margitszigeten
Talán nem véletlen, de épp ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Margitszigeten a Családi Majális is, amit szintén a Családok Éve programsorozat keretében szerveződik. Így akinek van ideje és kedve, a motoros felvonulás után akár a majálison is részt vehet, ahol színpadi előadásokkal, koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, ügyességi játékokkal, játszóházzal várják a kicsiket és nagyokat.  

Forrás: Facebook/Családok éve 2018

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2018.05.09