Mágikus állatok iskolája: Családi mozifilm készült a népszerű gyerek-kalandregényből

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Mágikus állatok iskolája: Családi mozifilm készült a népszerű gyerek-kalandregényből A Mágikus állatok iskolája népszerű kalandköteteiből nemrégiben filmet is forgattak, a családi kalandmozit február 10-étől nézhetitek meg Magyarországon. A Mágikus állatok iskolája népszerű kalandköteteiből nemrégiben filmet is forgattak, a családi kalandmozit február 10-étől nézhetitek meg Magyarországon.

A Mágikus állatok iskolája nem hétköznapi hely. Miss Cornfield osztályában a gyerekek egymás után kapnak egy-egy mágikus állatot, akivel beszélni tudnak, és elválaszthatatlan barátok lesznek.

Mitől mágikusak az állatok?
A mágikus állatok idegenek előtt plüssállatnak tettetik magukat, és a szavukat csak a társuk érti. Együtt sok-sok élményt és kalandot élnek át, közben a gyerekek leküzdik félelmeiket, és egyre szorosabbra fonódik az osztályközösség - a végén pedig természetesen mindig minden jóra fordul!

Kötetről kötetre újabb gyerek kap állatot. Vajon ki lesz a következő kiválasztott, és milyen állatot kap? Hogyan lesznek a mágikus állatok a gyerekek társai, és milyen nehéz helyzetekben segítik egymást? A kötetek fordulatos cselekménye mesterien ötvözi az iskolai élet hétköznapjait és a fantázia világát, ezért is váltak sok gyermek kedvenceivé számos országban.

Nagyon sikeresek a kötetek
A Mágikus állatok iskolája ifjúsági regénysorozatból a világon már 5,5 millió példány kelt el. Az Amazon "Fantasy és kalandregény gyerekeknek" kategóriában az első 10 helyből 6 helyet a Mágikus állatok iskolája sorozat kötetei foglalnak el.

Mozifilm is készült
A Mágikus állatok iskolája első kötetéből színdarab is készült, melyet a Kolibri Színház mutatott be, most pedig újabb hír a rajongóknak, hogy elkészült a népszerű regény filmváltozata - 2022. február 10-én mutatják be hazai mozik.

Mágikus állatok iskolája: Családi mozifilm készült a népszerű gyerek-kalandregényből

A családi kalandfilmet Gregor Schnitzler német rendező rendezte, aki korábban krimisorozatban, drámában és vígjátékban is dolgozott már, a főbb szerepeket pedig tehetséges gyerekszínészekre bízták.

Számos kötet jelent már meg
Magyarországon egyébként a Babilon kiadó gondozásában jelennek meg a Mágikus állatok iskolája kötetek: eddig a sorozat 11 része jelent meg, mellettük pedig olyan alsorozatok is napvilágot láttak, mint a Mágikus állatok iskolája – Végre vakáció! (eddig 5 megjelent kötettel), a különleges téli történetet elmesélő Mágikus állatok iskolája – Behavazva, vagy a kezdő olvasóknak szóló Mágikus állatok iskolája – Kinyomoztuk! könyvek (eddig 2 kötet, előkészületben a harmadik).

Mellettük pedig a Mágikus állatok iskolája - Nagy rejtvénykönyv - Titkos küldetés 100 vicces rejtvényfeladat örvendezteti meg a sorozat rajongóit.

[Támogatott tartalom]

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2022.01.27