Harmadszorra is ikreket szült a kismama

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Egy skót házaspárnak harmadszorra is ikrei születtek. A 4 fiúgyermek mellé most végre két kislány is érkezett, így javult a családban a fiú-lány arány. Rendkívül ritka
A 41 éves Karen Roder háromszor szült. Mindháromszor ikreket. Annak az esélye, hogy valaki háromszor is ikrekkel legyen várandós 1:500 000.
Karen és férje, Colin úsznak a boldogságban, mióta megérkeztek a legfiatalabb babák, a kislányok is a családba. Rowan és Isla május 29-én születtek Glasglow-ban, császármetszéssel.

Harmadszorra is ikreket szült a kismama
    Fotó: online

Maguk sem hitték, hogy megismétlődhet
A házaspárnak már volt 4 fia. Lewis és Kyle 14 évesek, Finn és Jude pedig 12. Harmadszorra lányaik születtek!
Az édesanya azt mondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy ismét ikrei születhetnek. A terhesség hatodik hetében végzett vizsgálaton azonban kiderült, hogy ismét két babájuk lesz. Azonnal küldött is egy sms-t a férjének, aki válaszul csak annyit írt: ez nem vicces!
A szülők úgy döntöttek, hogy nem kérdezik meg a babák nemét, majd a szülőszobán akarják csak megtudni. A házaspár a fellegekben jár, hihetetlen számukra, hogy végre lányaik is vannak, jelentősen javult a nemek aránya a családban.



Hiányérzet
Amikor az édesanya 40 éves lett, úgy érezte, hiányzik még valami (valaki) az életéből. Férjével is megbeszélte, úgy döntöttek, hogy jöhet a következő baba. Egy hónappal később már várandós volt az anyuka. A hiányérzet most már valószínűleg elmúlt!

Immár 6 gyermek
Az édesapa bevallotta, hogy van benne némi aggódás, hiszen most már 6 gyermekről kell gondoskodniuk. Azonban a fiúk már viszonylag nagyok, ez egy kicsit megkönnyíti a helyzetüket. A fiúk ugyanis nagy segítséget is jelentenek már!

Forrás: metro.co.uk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.06.04