Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > 300 kilométert autózott a 11 éves kisfiú, hogy egy olyan férfival éljen, akit az interneten ismert meg - Szülők Lapja

300 kilométert autózott a 11 éves kisfiú, hogy egy olyan férfival éljen, akit az interneten ismert meg

Szülőklapja képÓrákon át autózott a 11 éves fiú csak azért, mert úgy döntött, eztán egy olyan férfi mellett akar élni, akit az interneten ismert meg. Szerencsére eltévedt, és egy rendőrnek bevallotta, mi történt.

Szerző: Szülők lapja
2019-09-25
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Órákon át autózott a 11 éves fiú csak azért, mert úgy döntött, eztán egy olyan férfi mellett akar élni, akit a Snapchaten ismert meg.

A megdöbbentő történetről a CNN számolt be: a meg nem nevezett 11 éves fiú szeptember 23-án, hétfőn hajnalban 200 mérföldet, azaz több mint 300 kilométert tett meg, mielőtt Simpsonville-ből eljutott Charleston városába, ám nem találta a címet. Jobb híján leparkolt egy rendőrkocsi mellett, és azt mondta a benne ülő járőrnek, hogy eltévedt - Mindez egyébként egy étterem megfigyelőkameráján is látszik, a felvételt a CNN is bemutatta.Snapchaten ismerte meg
Később kiderült, a fiú kölcsönvette a bátyja autóját, és azzal a tervvel autókázott három órán át, hogy majd egy, a Snapchaten megismert férfihoz költözik, mert vele akar élni - egy férfival, akivel valójában még sosem találkozott. Ám útja során elvesztette az apjától ellopott tableten a GPS-jelet, fejből pedig nem emlékezett a férfi címére (a Snapchat nem őrzi meg a beszélgetéseket, azok olvasás után törlődnek vagy törölni lehet őket), ezért szólította le a rendőrt.

A gyerek szerencsére együttműködő volt, a rendőrnek elárulta a nevét, valamint apja nevét és telefonszámát is, így még aznap visszavitték a családjához. A rendőrség pedig nyomozást indított az ismeretlen férfi ellen. Az nem derült ki, hogy a fiú miért akarta "lecserélni" a családját a netes ismerősére.- Szeretném, ha ma minden szülő, aki ezt a híradást nézte - különösen azok, akinek 11 éves gyermekük van - leülne azzal a 11 éves gyerekkel most azonnal, és elbeszélgetne vele a közösségi médiáról, annak jó és rossz oldaláról, és más olyan fontos dolgokról, melyekről amúgy minden nap beszélgetnünk kellene a gyerekeinkkel - emelte ki Luther T. Reynolds, Charleston rendőrfőnöke a riportban.

Ez is érdekelhet!
Már a magyar óvodások nagy része is rendszeresen lóg a neten - Kutatási eredmény »


Forrás, képernyőfotók: CNN

Címkék: snapchat, közösségi média

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

Sikerült: Összegyűlt a kis Zente gyógykezelésére szánt pénz! - Az örömteli hírt szerda reggel közölte a kisfiú édesanyja
Sikerült: Összegyűlt a kis Zente gyógykezelésére szánt pénz! - Az örömteli hírt szerda reggel közölte a kisfiú édesanyja

A kisfiú édesanyja szerda reggel posztolta a Facebookon az örömteli hírt, miszerint sikerült összegyűjteniük a 700 millió forintot, melybe a kis Zente gyógyszere kerül.

tovább a cikkre
Tűző napon parkoló autóban hagyta 2,5 éves gyermekét egy anya Sopronban - Nem akarta felébreszteni, amíg elment vásárolni
Tűző napon parkoló autóban hagyta 2,5 éves gyermekét egy anya Sopronban - Nem akarta felébreszteni, amíg elment vásárolni

Két és féléves gyermekét hagyta az autóban az anyja egy soproni bevásárlóközpont parkolójában, a gyereket egy arra sétáló férfi vette észre, aki azonnal szólt a rendőröknek.

tovább a cikkre
Eldobható poharak helyett saját bögre a büfében: Ebben a székesfehérvári gimnáziumban odafigyelnek a környezetre
Eldobható poharak helyett saját bögre a büfében: Ebben a székesfehérvári gimnáziumban odafigyelnek a környezetre

Bár manapság egyre többen figyelnek oda a környezettudatosságra, egy székesfehérvári gimnázium immáron 20 éve gondoskodik arról, hogy ne terheljék felesleges műanyag hulladékkal a bolygót.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Sárgarépás csirkehúspüré

Sárgarépás csirkehúspüré

Főzelékek >>
7 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Hozzávalók 1 főre: 140 g sárgarépa 60 g csirkemell

Recept: A sárgarépát a csirkehússal megfőzzük, majd robotgéppel pürésítjük.

Dietetikus véleménye:

A főzővíz egy részét tartsuk meg, ezt használjuk fel a pürésítés során. A csirkemellet lecserélhetjük lebőr&(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

hirdetés

[x] hirdetés

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Hivatalos ügyek

Covid 4. hullám, védelmi intézkedések: November 1-től kötelező maszkot viselni a tömegközlekedésben

vissza vissza