Kizuhant egy kétéves kisfiú a második emeletről Budapesten - A rendőrség nyomozást indított kiskorú veszélyeztetése miatt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kizuhant egy kétéves kisfiú a második emeletről Budapesten - A rendőrség nyomozást indított kiskorú veszélyeztetése miatt Vasárnap reggel a budapesti 13. kerületi Pannónia utcában kizuhant egy kétéves kisfiú egy második emeleti lakásból, a körülmények nem ismertek. Vasárnap reggel a budapesti 13. kerületi Pannónia utcában kizuhant egy kétéves kisfiú egy második emeleti lakásból, értesült a Bors.

Egy szemtanú a lapnak elmesélte, ő egy hatalmas puffanásra lett figyelmes, aztán meghallotta, hogy a kisgyermek keservesen sír, az apukája pedig pizsamában rohant le a lépcsőn, egyre csak azt kiabálva, hogy "Ezt nem hiszem el".

Két emeletet zuhant
A kisfiú az aszfalton hevert, valószínűleg esésekor először a virágokra zuhant, majd onnan egy utcán parkoló autóra. Szerencsére a mentők pár percen belül kiértek, stabilizálták az állapotát, majd kórházba szállították.



Mint az Országos Mentőszolgálat a lapnak elmondta, a kétéves gyermek súlyos sérüléseket szenvedett az esés következtében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az értesülések szerint kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást, de egyelőre nem hallgattak ki senkit gyanúsítottként.

Kapcsolódó cikk
Sajnos nem lehet elégszer mondani: totyogósoknál elég egy pillanat, és máris megvan a baj. Mi minden lehet potenciális veszélyforrás a lakásban? Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük: 8 hétköznapi dolog az otthonodban, ami akár halálos sérülést is okozhat a gyermekednek »

Forrás: Bors
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.06.16