Kizuhant egy kétéves kisfiú a második emeleti ablakból Sóskúton - A rendőrség eljárást indított

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kizuhant egy kétéves kisfiú a második emeleti ablakból Sóskúton - A rendőrség eljárást indított Kiesett egy kétéves kisfiú július 3-án, pénteken egy második emeleti ablakból Sóskúton, a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Kiesett egy kétéves kisfiú július 3-án, pénteken egy második emeleti ablakból Sóskúton - erősítette meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI értesüléseit.

Szabóné Berki Bianka elmondta, a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított eljárást. Az esetről további részleteket nem árultak el, az  MTI információi szerint a gyermek súlyosan megsérült.



Nemrégiben hasonló eset történt Budapesten is: június közepén a budapesti 13. kerületi Pannónia utcában kizuhant egy kétéves kisfiú egy második emeleti lakásból, aki szintén súlyos sérüléseket szenvedett. Erről az esetről itt írtunk bővebben »

Olvasd el ezt is!
Sajnos a kisgyerekeket egy pillanatra sem szabad szem elől téveszteni, hiszen nekik még nincs veszélyérzetük, így gyakran éri őket baleset. A leggyakoribb nyári balesetekről és a teendőkről ebben a cikkünkben írtunk »

Forrás: MTI
Fotó: Pixabay


 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.07.03