Vízbe fulladt egy 7 éves kisfiú a karcagi strandon - A szülei a gyerekmedencében hagyták, onnan szökött át a gyógymedencébe

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Vízbe fulladt egy 7 éves kisfiú a karcagi strandon - A szülei a gyerekmedencében hagyták, onnan szökött át a gyógymedencébe Egy hétéves kisfiú fulladt a gyógymedencébe a karcagi strandon a hétvégén, bár próbálták újraéleszteni, de sajnos hiába. Egy hétéves kisfiú fulladt a gyógymedencébe a karcagi strandon a hétvégén, bár próbálták újraéleszteni, de sajnos hiába, a tragédiáról a Tények számolt be.

Tragédiával végződött a strandolás Karcagon, egy hétéves kisgyermek vízbe fulladt. Mint kiderült, a kisfiút szülei a gyerekmedencében hagyták, míg elmentek a büfébe - a gyerek pedig onnan szökött át a mélyebb vízű gyógymedencébe.



Az úszómesterek vették észre
A strandon dolgozó úszómesterek vették észre a fuldokló kisfiút a gyógymedencében, rögtön kihúzták és próbálták újraéleszteni, amit a kiérkező mentők is folytattak, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét.

- Sajnos itt a szülői felügyelet nem volt meg, tehát utána már keresték a gyereket, de már megtörtént a tragédia - nyilatkozta Andrási István, az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy a szabályokat nagyon komolyan kell venni, és egyebek közt 14 éven aluli gyermek csak felnőtt kíséretében tartózkodhat a strand területén és a medencékben.

Mindenkit megviselt, ez egy borzasztó tragédia - mondta el a stábnak a strandon dolgozó büfés.

Az ügyben a rendőrség közigazgatási eljárás keretében indított eljárást.

Nemrégiben egy 9 éves fiú fulladt vízbe Hajdú-Bihar megyében, ő a kishúgával játszott egy csatorna partján, amikor megcsúszott és beleesett a vízbe.

Kapcsolódó cikkünk:
Ezek a fuldoklás igazi jelei - Mire figyelj fel, ha strandolsz, hogy megelőzz egy tragédiát? »


Forrás: Tények
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.07.12