Majdnem megölte ötéves kisfiát a monori férfi - Dühítette, hogy valaki a családból megette a kekszét

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Majdnem megölte ötéves kisfiát a monori férfi - Dühítette, hogy valaki a családból megette a kekszét Két év után végre átadták az ügyészségnek annak a többgyermekes apának az ügyét vádemelés céljából, aki évekig terrorizálta és bántalmazta élettársát, valamint közös gyermekeiket. Két év után végre átadták az ügyészségnek annak a többgyermekes apának az ügyét vádemelés céljából, aki évekig terrorizálta és bántalmazta élettársát, valamint közös gyermekeiket, közölte a rendőrség a hivatalos oldalán.

Valaki megette a kekszét
Mint írják, egy kétségbeesett monori nő tett feljelentést a rendőrségen 2020. augusztus 27-én, mivel akkori élettársa, a 29 éves H. Gábor 5 éves, közös kisfiúk fejét teljes erőből a falba verte. A miértre a férfi az válaszolta: feldühítette, hogy a család valamelyik tagja megette a magának vásárolt, pár száz forintos kekszet.

Majdnem megölte ötéves kisfiát a monori férfi - Dühítette, hogy valaki a családból megette a kekszét
(illusztráció)

Életveszélyes állapotban került a kisfiú kórházba
A kisgyermek életveszélyes állapotban került kórházba, a vizsgálatok alapján többszörös koponyacsonttörést és keményburok feletti vérgyülemet szenvedett el. A súlyosabb következmény elmaradása csak a vakszerencsén múlt. Az orvosszakértő a friss sérüléseken kívül több, korábban keletkezett, gyógyulófélben lévő bántalmazás nyomát is felfedezte a kicsi testén.

Folyamatosan bántalmazta a családot
A rendőrök kiderítették, hogy a pár kapcsolata régóta megromlott, H. Gábor az élettársát és gyermekeit folyamatosan szidalmazta és bántalmazta. Az apát az sem zavarta, hogy gyermekei számtalanszor végignézték, ahogyan anyjukat seprűnyéllel, vagy éppen ököllel ütötte.

Az ügyben kirendelt igazságügyi pszichológus véleménye alapján mindhárom kiskorú személyiségében megjelenik az érzelmi traumát átélt gyermekek képe, ami alkalmas arra, hogy érzelmi, morális fejlődésüket súlyos mértékben veszélyeztesse.

A Pest megyei rendőrök H. Gábort emberölés bűntettének kísérletével, három rendbeli kiskorú veszélyeztetése, valamint kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsították meg.

Mindent megbánt
A férfi a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, elmondása szerint tetteit egytől-egyig megbánta. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai az azóta is letartóztatásban lévő férfival szemben folytatott eljárást befejezték, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

Forrás: Police.hu
Fotó: Freepik/pvproductions

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.08.31