Leesett a lépcsőn és meghalt egy 2 éves kisfiú Polgáron - A nevelőszülei hiába rohantak vele a mentőállomásra

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Leesett a lépcsőn és meghalt egy 2 éves kisfiú Polgáron - A nevelőszülei hiába rohantak vele a mentőállomásra Leesett a lépcsőn és meghalt egy nevelőszülőkkel élő kétéves kisfiú a Hajdú-Bihar megyei Polgáron. A rendőrség büntetőeljárást indított, a nevelőanya letartóztatásáról a riport készültekor még nem döntöttek. Leesett a lépcsőn és meghalt egy nevelőszülőkkel élő kétéves kisfiú a Hajdú-Bihar megyei Polgáron. A rendőrség büntetőeljárást indított, a nevelőanya letartóztatásáról a riport készültekor még nem döntöttek, értesült az RTL Híradó.

A kétéves Danit február 26-án, vasárnap este érte a baleset: megbotlott a bejárathoz vezető lépcsőn, és olyan szerencsétlenül esett a betonra, hogy hiába rohantak vele a nevelőszülők a helyi mentőállomásra, az életét már nem tudták megmenteni.



3 gyermeket neveltek
A fiatal házaspárnak Dani mellett volt még egy nevelt fiuk, valamint egy saját kisgyermek is, közülük a legidősebb óvodás korú. Az eset után a másik nevelt fiút a gyámügy más családnál helyezte el, a saját gyerekre pedig a nagyszülők vigyáznak.

Az anyát megviselték a történtek
A környékbeliek igyekvő, közvetlen, kedves nőnek ismerték meg a huszonéves nevelőanyát, akit a rokonok elmondása szerint nagyon megviseltek a történtek.

A rendőrség egyelőre büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, az anyát őrizetbe vették, de a letartóztatásáról a riport készültekor még nem volt döntés. A rendőrség lefoglalt egy kamerafelvételt is az ügy kapcsán, mivel az egyik szomszéd ház biztonsági kamerája pont az érintett család tornácára néz.

FRISSÍTÉS!
Kiderült, hogy a baleset csak kitaláció, a rendőrségnek alapos a gyanúja, hogy a nevelőanya halálra verte a gyereket, amiért a kisfiú szófogadatlan volt. A Debreceni Járásbíróság 2023. március 3-án egy hónapra elrendelte a nő letartóztatását, vele szemben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség. Itt írtunk erről bővebben »

Forrás, képernyőfotó: RTL Híradó

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.03.03