Egy óvónő kapta az Év pedagógusa díjat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Egy óvónő kapta az Év pedagógusa díjat Pedagógus nap alkalmából több helyütt is elismerték a pedagógusok munkáját. Szekszárdon egy óvónő érdemelte ki a díjat. Pedagógus nap alkalmából több helyütt is elismerték a pedagógusok munkáját. Szekszárdon egy óvónő kapta az Év pedagógusa díjat, Dunakeszin és Egerben pedig több pedagógust is díjazásban részesítettek.

Szekszárdon még 2007-ben alapította a Német Nemzetiségi Önkormányzat az Év pedagógusa díjat, melyet minden évben a város valamelyik intézményében dolgozó pedagógusnak adományoznak.

Több mint 30 éve dolgozik óvónőként
Idén a Wunderlich óvoda német-nemzetiségi óvoda-pedagógusa, Schüszler Anikó érdemelte ki a díszes oklevéllel és pénzjutalommal járó elismerést. A szakember már több mint 30 éve dolgozik az intézményben, és négy éve az óvodavezetői feladatokat is ellátja.



Egerben 59 pedagógus kapott elismerést
Az Egri Tankerületi Központ ünnepségén 44-en kaptak Pedagógus Szolgálati Emlékérmet, heten Miniszteri Elismerő Oklevelet, tizenegyen az Egri Tankerületi Központ Kiváló Pedagógusa, hárman az Egri Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója, egy munkatárs pedig az Egri Tankerületi Központ Kiváló Kormánytisztviselője elismerésben részesült.


(illusztráció)

Dunakeszin is több díjat kiosztottak
Dunakeszin is ünnepélyes keretek között tartották a pedagógusnapot, illetve adták át hagyományosan az Év pedagógusa díjakat. Idén egy óvónő és két tanár részesült ebben a kitüntetésben, de emellett még számos elismerés talált gazdára.

Források: Heol, Teol, Dunakeszipost
Fotó: Freepik (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.06.09