Megtalálták a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megtalálták a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét A két lány nem tudott úszni, csak bokáig akartak a vízbe menni, azonban a hirtelen merülő folyó elsodorta őket. Megtalálták egy a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét a folyó tuzséri szakaszán - közölte Gál Attila, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn délután az MTI-vel.

Pénteken merültek el a Tiszában
Sajtóinformációkat megerősítve Gál Attila azt mondta, múlt pénteken egy testvérpár merült el a folyóban, a 11 éves kislány testvérét még időben megtalálták, így segíteni tudtak rajta.

Megtalálták a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét

Hozzátette, a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet.

Bokáig mentek a vízbe, de nagy volt a sodrás
A Friss Média regionális online magazin információi szerint egy tizenegy és egy kilencéves kislány egy rokonukkal közösen ment el a Tisza benki szakaszához, amely kifejezetten veszélyes rész, mert a folyó mélysége a 25 métert is elérheti.

Nem tudtak úszni
Az online magazin szerint a két lány nem tudott úszni, csak bokáig akart a vízbe menni, azonban a hirtelen merülő folyó elsodorta őket.

A kilencéves gyermeket egy a tiszamogyorósi komp melletti kemping tulajdonosa mentette ki a vízből, viszont az idősebbik lányt már nem látta a folyóban. A férfit a záhonyi rendőrség értesítette a balesetről, aki azonnal csónakba ült, hogy megkeresse a lányokat - írták.

Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.06.27