Július 8-án eltűnt a kétéves kisfiú, azóta nem találják - Már a legrosszabbra számít a rendőrség

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Július 8-án eltűnt a kétéves kisfiú, azóta nem találják - Már a legrosszabbra számít a rendőrség A legrosszabbra számítanak annak a két és féléves kisfiúnak az eltűnése ügyében, akit már több mint 10 napja nem találnak. A legrosszabbra számítanak annak a két és féléves kisfiúnak az eltűnése ügyében, akit már több mint 10 napja nem találnak, közölte a brit Metro.

A kis Émile Soleil éppen a nagyszülei házában töltötte a nyarat a francia Alpokban, egy mindössze 125 főt számláló falucskában, amikor július 8-án egyszerűen kisétált a kertkapun és eltűnt.

Sétához készülődtek, amikor eltűnt
A család szerint éppen sétához készülődtek a házban, a fehér kisnadrágot és sárga pólót viselő kisfiú előrement, de mire csatlakoztak volna hozzá, már nem találták. Állítólag szemtanúk látták a a kisfiút az utcán, de aztán szem elől tévesztették.

Emile egyébként mozgékony kisfiú és imádja kergetni a pillangókat, családja úgy véli, elég hosszú távot meg tudott tenni gyalog, mielőtt a kimerüléstől elaludt valahol.

Július 8-án eltűnt a kétéves kisfiú, azóta nem találják - Már a legrosszabbra számít a rendőrség

6 napig keresték
A kisfiú több száz csendőr és rendőr kereste, valamint önkéntesek is csatlakoztak a keresőalakulatokhoz. A rendőrség összesen 30 házat nézett át, és napokig járták az erdős-bokros területet, miközben helikoptereket, hőkamerás drónokat és nyomolvasó kutyákat is bevetettek. Végül azonban július 14-én lefújták a keresést - a rendőrség úgy véli, 48 óra elteltével már nem sok remény van arra, hogy élve megtalálják.

Nem tudják, mi történhetett vele
Rémy Avon helyi ügyész elmondta, hogy minden lehetőséget mérlegelnek - korábban az is felmerült, esetleg egy vadállat marcangolta szét, de egyelőre azt sem zárták ki, hogy a kisfiút meggyilkolták, elrabolták vagy baleset áldozata lett.

Egy helyi farmer szerint az is elképzelhető, hogy egy kombájn ütötte el, a magas növényzetben nehéz észrevenni egy kisgyereket.

- Néha szarvasokkal is előfordul. A kisfiú talán a magas fűben kóborolt, és egy mezőgazdasági gép elütötte. Szörnyű elképzelni - mondta.

Lezárták a területet
A rendőrség arra kér mindenkit, aki esetleg bármit tud az esetről, jelentkezzen. A környéken július 31-ig meghosszabbították a lezárást, mert nem szeretnék, ha beindulna a katasztrófaturizmus.

Emile szülei több mint 300 kilométerre, Marseille-ben nyaraltak, ezért volt a kisfiú a nagyszülőknél.

Forrás, fotó: Metro

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.07.19