Megrázó felvétel: Sikoly horrormaszkban rémisztgette az ovisokat egy napközis gondozó - Így akarta nevelni őket

Szülők lapja

Ovi, suli

Szülők lapja


Megrázó felvétel: Sikoly horrormaszkban rémisztgette az ovisokat egy napközis gondozó - Így akarta nevelni őket Nyomozás indult egy amerikai napközi után azt követően, hogy egy netre kikerült videó tanúsága szerint egy gondozójuk Sikoly horrormaszkban ijesztgette a rá bízott gyerekeket az óvodában. Nyomozás indult egy amerikai napközi után azt követően, hogy egy netre kikerült videó tanúsága szerint egy gondozójuk Sikoly horrormaszkban ijesztgette a rá bízott gyerekeket az óvodában, írja a New York Post.

Az eset Mississippi államban, Hamilton városában működő Lil’ Blessings Child Care & Learning Centerben történt, a videót pedig a gondozónő aggódó kollégája, Jennifer Kayla Newman töltötte fel.

Halálra rémültek a gyerekek
Bár a Facebookról azóta törölte a megrázó felvételt, de a Redditen és a Youtube-on is megtalálható, ebben egyértelműen látszik, hogy a gyerekek halálra vannak rémülve, sírnak és próbálnak menekülni az ijesztő maszkos alaktól.



Az egyik ebédelő kisgyereket például megkérdezi: Rossz voltál? Azt akarod, hogy kivigyelek? - Mire a kisgyerek sírva mondja, hogy Nee - mindeközben pedig a maszkos nő kollégája mintha nevetgélne a helyzeten. A gyerekek a videó folytatásában láthatóan egyre jobban félnek, néhányan az asztalok és könyvespolcok mögé menekülnek.



- A gyerekek rettegtek, de tudtam, hogy hiába szólok a tulajdonosnak, magasról tesz rá, mivel már korábban is panaszkodtam más dolgok miatt, és soha semmi következménye nem lett - írta a Facebookon a videót posztoló Jennifer, aki elmondása szerint többször is szemtanúja volt az ijesztgetésnek, és ezért úgy döntött, legközelebb bizonyítékként lefilmezi, mi történik, majd a videót elküldte a gyerekek szüleinek is.

Mint hangsúlyozza, nem ő szerepel a felvételen, és nem is ő a nevetgélő másik gondozó. Azt írja, nem azért vette filmre az ijesztgetést, mert viccesnek találja, sőt, számára egyáltalán nem szórakoztató az egész. Egyszerűen csak bizonyítékot akart arra, hogy egy ilyen embert minél előbb távolítsanak el a gyerekek közeléből. Hozzáteszi, a rendőrséget korábban hiába is hívta volna, az óvodában nem működnek a kamerák, nem lett volna semmilyen bizonyítéka arra, miket művel a kolléganője.



Az eset kapcsán a Monroe Megyei Seriffhivatal közölte, tudomásuk van az óvodából származó videóról, a megyei ügyésszel együttműködve vizsgálják, hogy lehetséges-e büntetőjogi vádat emelni.

A Lil' Blessings Child Care nem válaszolt a lap megkeresésére.

Csak megnevelni akarta őket
A maszkos gondozónő, aki Cee Cee-nek nevezi magát, a felvétel kikerülése után egy 19 perces videóban kért elnézést, mint mondta, nem akarta traumatizálni a gyerekeket, csupán rávenni őket arra, hogy rendesen viselkedjenek. Szerinte a gyerekek tisztában voltak vele, hogy ő van a maszk alatt, és csak azért reagáltak ennyire érzelemdúsan, "mert hát gyerekek". A DailyMail értesülései szerint egyébként a gondozónőt kirúgták a munkahelyéről.

Forrás, fotó: New York Post, Facebook/Jennifer Kayla Newman, Daily Mail

Szülők lapja

Ovi, suli

Szülők lapja


2022.10.10