Váratlanul indult meg a szülés a kismamánál, mikor egyedül volt otthon - A rendőr apuka telefonon követte az eseményeket

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Váratlanul indult meg a szülés a kismamánál, mikor egyedül volt otthon - A rendőr apuka telefonon követte az eseményeket Elképesztő, de szerencsésen végződött szülésről adott hírt hivatalos Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Újabb elképesztő, de szerencsésen végződött szülésről adott hírt hivatalos Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Váratlanul indult meg a szülés
Mint a posztban írják, egyedül volt otthon az a 25 év körüli, 38 hetes kismama, akinél kedden váratlan gyorsasággal indult meg a szülés.

A csurgói mentők perceken belül a helyszínre érkeztek, megvizsgálták a fiatalasszonyt és úgy döntöttek, hogy már nem indulnak kórházba vele, hanem a legközelebbi esetkocsi segítségét kérték.



Az apuka éppen szolgálatban lévő rendőr
Közben az is kiderült, hogy az édesapa éppen rendőri szolgálatot teljesít, így ő telefonon követte a felgyorsult eseményeket.

Az életmentők segítségével a fiatal édesanya mindössze 3 tolófájást követően világra hozhatta első gyermekét, aki rögtön fel is sírt.

Helyszíni ellátást követően, végül az egészséges kislányt és a boldog anyukát is stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2022.07.06