Az autópályán született meg a kisbaba, egy szolgálatos rendőr segítette világra - A testkamerája mindent rögzített

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Az autópályán született meg a kisbaba, egy szolgálatos rendőr segítette világra - A testkamerája mindent rögzített Elképesztő szüléstörténetet osztott meg a BBC és több amerikai hírcsatorna is: a pár perces videón egy rendőr testkamerájának felvételei látszanak, aki éppen világra segít egy kisbabát! Elképesztő szüléstörténetet osztott meg a BBC és több amerikai hírcsatorna is: a pár perces videón egy rendőr testkamerájának felvételei látszanak, aki éppen világra segít egy kisbabát!

Az eset a videó tanúsága szerint még április 30-án történt, de a felvétel csak most került nyilvánosságra. A floridai Hillsborough Seriffirodát egy kétségbeesett férfi kereste fel, miszerint feleségével éppen szülni indultak, de úgy gondolják, hogy nem érnek be a kórházba, ezért rendőri felvezetést szeretnének.



Profi módon vezette le a szülést
Daniel Jones helyettes seriff azonban úgy vélte, erre már nincs idő, inkább ő maga segítette világra a kisbabát az autópálya leállósávjában. Ahogy a felvételen hallatszik, pontosan tudta, mit kell tennie vagy mondania, nyugodt hangon beszélt a kismamához, sőt, még vicceskedett is vele.

"- Hányadik baba lesz?
- Hatodik?
- Hatodik? Nem kéne maguknak valami más hobbi inkább?" - hangzik el a felvételen, amire még a leendő apuka is elneveti magát.



A rendőrnek nem ez volt az első alkalom
Nem is tartott sokáig a vajúdás, a kismama egészséges kislánynak adott életet, aki rögtön felsírt, amikor megszületett. Jones-nak egyébként ez már a harmadik ilyen esete volt, amikor kismamát segített a szülésben. Mint a férfi a BBC-nek elmondta, egy tehenészetben nőtt fel, így számára megszokott az ilyen helyzet.

- Ez is emlős, meg az is emlős - kommentálta az esetet.

Forrás: BBC

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2023.05.04