Tündéri fotót mutatott újszülött ikreiről Nagy Ervin - A picik hazamehettek végre a kórházból

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


Tündéri fotót mutatott újszülött ikreiről Nagy Ervin - A picik hazamehettek végre a kórházból Nagy Ervin igazi büszke apuka: még októberben örömteli posztban jelentette be az Instagramján, hogy világra jöttek az ikrei, most pedig a követői arról is értesültek, hogy a picik végre elhagyhatták a kórházat. Nagy Ervin igazi büszke apuka: még októberben örömteli posztban jelentette be az Instagramján, hogy világra jöttek az ikrei, most pedig a követői arról is értesültek, hogy a picik végre elhagyhatták a kórházat.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei még 2022. október 12-én jöttek világra, ám mivel a picik a vártnál hamarabb születtek, ezért anyukájukkal egészen mostanáig a kórházban kellett maradniuk, hogy kellőképpen megerősödjenek.

Ám Elza és Franciska így közel egy hónap után végre elhagyhatták az intézményt, és ezt büszke apukájuk meg is örökítette. A színész a hivatalos Instagram oldalán posztolta a nagy hírt, "Megy egy csokor Nagy haza...:))", írta a fotó mellé, melyen a kicsik az anyukájuk mellkasán pihennek.



A két színész párkapcsolatára 2016-ban derült fény, majd tavaly titkos esküvő keretén belül esküdtek örök hűséget egymásnak. Nagy Ervin most már háromszoros lányos apuka: korábbi párjával, Váczi Rozival közösen van egy kislányuk, Lola, aki 2010-ben született.

Kezdőtotó: RTL Klub Sajtóklub/Életünk története
 

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


2022.11.11