„Úristen, anyuka leszek!” - Babát vár a Barátok közt egykori Lindája, még őt is meglepte a hír

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


„Úristen, anyuka leszek!” - Babát vár a Barátok közt egykori Lindája, még őt is meglepte a hír Nemrégiben írtunk arról, hogy a Barátok közt egyik sztárja, Kiss Ramóna anyai örömök elé néz. Most pedig egy újabb Barátok köztös színésznőről derült ki, szintén babát vár. Szabó Kitti, Bokros Linda egykori megformálója már a 12. hétben van. Nemrégiben írtunk arról, hogy a Barátok közt egyik sztárja, a Szentmihályi Zsófit alakító Kiss Ramóna anyai örömök elé néz. Most pedig egy újabb Barátok köztös színésznőről derült ki, szintén babát vár.

Bartha Zsolt lányát alakította
Szabó Kitti, aki 2009-2012 között Bartha Zsolt lányát, Bokros Lindát alakította, a közösségi oldalain számolt be arról, nagy meglepetésére anyuka lesz!

Mint az Instagramos videóban elmondta, 4 éve pajzsmirigy-alulműködése van, erre gyógyszereket is szed, emellett inzulinrezisztens és a PCOS gyanúja is fennáll nála. Így amikor az orvosának megmutatta a leleteket, ő arra biztatta, ha 2-3 év múlva gyermeket szeretne, akkor kezdjen el már most dolgozni a babaprojekten, mert nem lesz egyszerű teherbe esnie.



Ám a valóság rácáfolt a rossz leletekre, hiszen most örömmel jelentette be a közösségi oldalain, hogy babát vár.

Meglepte a terhessége
Az örömhír kapcsán a 24 éves színésznő az RTL Klub Extra című műsorában nyilatkozott, ahol elmondta, igazából őt is annyira meglepte a terhessége, hogy most, a 12. hétben kezdi csak felfogni és elfogadni, hogy egy kisbaba növekszik a hasában.

- Nekem kellett ez a három hónap, hogy tudjak róla beszélni és beérjen a gondolat, hogy úristen, anyuka leszek - vallotta be.


Egykori kolléganőjével, Nyári Diával a Barátok köztben - Párjával, Martinnal

Mint mesélte, párja, Martin higgadtsága és kiegyensúlyozott hozzáállása segítette át a kezdeti sokkon, bár az sosem volt egy percig sem kérdés, hogy megtartják-e a babát.

Nem árulta el, hogy fiú vagy kislány
A színésznő egyébként egyelőre nem árulja el, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt - a nagy bejelentést majd egy babaváró buli alkalmával szeretné megtenni.

A Barátok közt fiatal színésznői közül most többen is babát vártak vagy nemrég szültek:
Nyári Dia kisfia 2018 júliusában született meg, róla itt írtunk »
Szentmihályi Zsófi megformálója, Kiss Ramóna pedig augusztus elején árulta el, hogy várandós »

Forrás, képernyőfotók, fotók: Instagram/szabokitta, RTL Klub/Extra

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.08.15