Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Horoszkóp - Április - Szülők Lapja

Horoszkóp - Április


Hogy alakul érzelmi életed, mi várható a kapcsolataidban?
Cikkünkből megtudhatod, mit ígérnek számodra a csillagok ebben a hónapban.

Szerző: Szigetiné Nagy Tímea
2012-04-02
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal


Kos (március 21.-április 20.)
A hónap nagyobbik részében a Kosok érzelmi-kapcsolati téren feszültségeket élhetnek át, tanácsos lesz odafigyelniük arra, hogy miképpen és főleg milyen intenzitással fejezik ki érzéseiket, ami elsősorban uralkodó bolygójuknak a Vénusszal és a Neptunusszal alkotott diszharmonikus fényszögeknek tudható be. A nézeteltérések oka elsődlegesen valamilyen karrierrel vagy tanulással összefüggő dolog lehet, és tizenhatodika körül érheti el a tetőpontját. A diszharmonikus hatást jelentosen tompíthatja eközben a Plútóval alkotott kedvező fényszög, ami arra utal, hogy mindezen események előbbre fogják vinni, fejleszteni fogják a kapcsolatot. E kedvező fényszögkapcsolat egészen a hónap végéig fennáll, és átível a következő hónapra is, de hatását ekkorra már főként az anyagiak terén éreztetheti. A kapcsolati nehézségek a harmadik dekád körül múlhatnak el. Innentől kezdve érzelmi téren már egy sokkal harmonikusabb időszak köszönthet be és a Kosok figyelme szellemi, azon belül is valamilyen újítással kapcsolatos elfoglaltságok irányába fordulhat.

Bika (április 21.-május 20.)
A Bika jegyben születettek is számíthatnak párkapcsolati téren felhőátvonulásokra a hónap elején, részben szintén a Neptunusz „jóvoltából”, de e fényszög sokkal hamarabb eltávolodik, és már a hónap közepén sem lesz érzékelhető hatása. Ahogyan a Nap a Bika jegyébe lép, és a hónap végén közeledő együttállásba kerül  Jupiterrel, szinte minden tekintetben szerencsés időszak köszönthet be a Bika jegyűek életében, ami csaknem zavartalanul, a jövő hónap második dekádjáig éreztetheti hatását. A kellemes összképet májustól a Második Házban vendégeskedő, Uránusz által - kedvezotlenül - fényszögelt Plútó árnyalhatja kissé, ami a pénzügyek terén megfontoltságra, önfegyelemre intheti a Bika jegy szülötteit.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A hónap csaknem egésze az Ikrek szülöttei számára kedvező energiaminőségekkel szolgál az alkotás, vagy az utazás, illetve az azon keresztüli felfedezés számára. Tizedike körül az Ikreknek nézeteltérése támadhat szűkebb családtagjaikkal valami apróság miatt, de az ezért felelős bolygóhatás hamar megszűnik. Ahogyan a hónap folyamán a Vénusz lassan végigvonul a jegyen, harmonikus hatását új barátságok születésével, vagy a már meglévő jó viszonyok megerősítésével éreztetheti. Miközben az ebből származó előnyöket élvezi, nem árt, ha az Ikrek szülötte ismét nagyobb figyelmet fordít a rokoni kapcsolatok ápolására, ahol a hónap harmadik harmadának elején kezdődő, és onnantól fokozatosan erősödő jelleggel várhatóak kedvezőtlen változások, kellemetlenségek.

Rák (június 22.-július 22.)
Az idoszak uránuszi energiáktól átitatva lendületesen és energikusan indulhat, sok-sok pozitív megerősítéssel a család, azon belül is elsősorban a házastárs részéről, aztán ez a hatás tizenhetedike körül lassan megszűnik, de a korábbi harcos lendület még a hónap végéig kitarthat. A harmadik dekádban kerülhet a Rák szülötte olyan helyzetbe, amikor nem tudja, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson fontos kérdésekben, ebben az időszakban felerősödhetnek a diszharmonikus energiaminőségek. Ilyen szituációkban a barátok, közeli ismerősök támogatása lendítheti tovább, amelyre most nyugodt szívvel rábízhatja magát.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
Az Oroszlán jegy szülöttei különösen nagy szeretetéhséget mutathatnak e hónap elején, ami – ha nem nyer kielégítést – még akár búskomorrá is teheti őket. Mindeközben mély gondolatok, az élet értelme, nagy tervek foglalkoztathatják, amelyekhez a szomszédságban tartózkodó Uránusz kellő inspirációt adhat. A házasságban, párkapcsolatban élő Oroszlánok számára ez a hónap a kedveshez fűződő kapcsolat megerősítéséről szólhat. Az erre fordított energia igazán az időszak vége, a negyedik hét körül térülhet meg, amikor is érzelmileg és az intimitásban is új szintre léphetnek párjukkal.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
A Szűz jegyben járó Mars április 14-ig látszólagosan hátráló, retrográd mozgást végez, ami segítheti az elszántságot és precizitást igénylő feladatok végrehajtását. A hónap első napjaiban párkapcsolatában nagyobb hangsúly tevődhet a közös ügyek megbeszélésére, ami a partner részéről is befogadásra talál, és pozitív végkifejlettel kecsegtet. Ezt követően már jobbára a munkáé lesz a főszerep az elkövetkezendő időszakban - egy Szűztől ez aligha meglepő - ahol most új ötletekkel kápráztathatja el kollégáit. A hónap végén nem kizárt, hogy a Szüzek nehezére fog esni, hogy befogadjanak valamiféle változást, ami összezavarhatja olajozottan működő napi rutinjukat.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
A Mérlegben járó retrográd Szaturnusz jóvoltából a Mérlegek számára ez az időszak belső, érzelmi próbatételeket, nehéz döntéseket hozhat, aminek további vetületet adhat a Neptunusszal alkotott trigon hatása: a Mérleg szülötte úgy érezheti, hogy most valós formába öntheti álmait. Ez utóbbi két bolygó sokszor kerülgeti egymást ebben az évben, de tökéletes fényszögbe csak októberben kerülnek majd. A hónap közepétől a Mérlegek hajlamosak lesznek a munkába merülni, ahol teljesítményük elismerése nagyot lendíthet olykor gyenge lábakon álló önbizalmukon.

Skorpió (október 24.-november 22.)
A Skorpió jegyűek a hónap első hetében gyakran érezhetik úgy, hogy legszívesebben egyedül lennének, senkitől sem zavartatva, figyelmük befelé összpontosulhat, mintha meg szeretnének érteni valamit. Ez azután megváltozhat, és hatodika, hetedike körül kiléphetnek elefántcsont tornyaikból a fényre, és energikusan, impulzívan vethetik magukat a társasági életbe. Ez a változni és változtatni akaró, másokat is inspiráló kedv a Skorpiók számára a teljes hónap folyamán kitarthat. Érzelmi-kapcsolati téren ugyanezen időpont körül, nyolcadika táján várható valamiféle - hamar csillapodó - konfliktus, hogy aztán e téren egy nyugalmasabb időszaknak adja át a helyét.

Nyilas (november 23.-december 21.)
Tettvággyal telve indulhat a hónap a Nyilas jegyűek számára, amihez minden kozmikus támogatást meg is kapnak. Ha párkapcsolatukban valamiféle nagyobb döntés meghozatalát fontolhatják, arra ez egy kiváló alkalom lehet. Nem kizárt az sem, hogy egy futó kapcsolat lépjen magasabb szintre a hónap harmadik dekádjában. A már kapcsolatban élő Nyilasok uralkodó bolygójuk, a Jupiter kedvező energiáit szintén nagyjából ezen időszaktól, 19-tol fogják hangsúlyosabban érzékelni, valószínűleg miután sikerült egy kommunikációs félreértésből eredő nézeteltérést elsimítani párjával.

Bak (december 22.-január 20.)
A Bakok március végén belső konfliktust élhettek át, mintha folyamatosan azt ismételgették volna, hogy "tennem kellene valamit, de fogalmam sincs, hogy hogyan". Ez a tanácstalanság jellemzően az otthonnal, vagy valamiféle költözéssel lehet kapcsolatos, és részben rányomhatta bélyegét a párkapcsolatra is. Jó hír e jegy szülöttei számára, hogy a Plútó e diszharmonikus hatása április első hetében megszunik, és helyébe a Jupiter és a Mars energiáival - "már tudom, hogy hogyan, és meg is teszem" - megtámogatott elhatározás léphet. Huszadika körül kicsit elfogyhat a szusz és az ötlet, de a hónap végére kis szerencsével véghezvihető mindaz, amit eltervezett.

Vízönto (január 21.-február 19.)
A Vízöntő jegyűek ezidotájt elsősorban a karrierjükre szeretnének összpontosítani, de uralkodó bolygójukat, olyan marsi és plutonikus hatások érik, amelyek révén lendületüket veszíthetik. Ahogyan haladunk előre a hónap folyamán, ezek a fényszögek meggyengülnek, és megérkezik a kellő inspiráció is, talán éppen egy jó hír formájában. A Vízöntők erősödő lelkesedése a hónap végére másokat is magával ragadhat, és immáron semmi nem állja útját annak, hogy megvalósítsák elképzeléseiket. Ez a kedvező sorozat még egész május hónapra is kitarthat, egyedül arra célszerű vigyázni a Vízöntőknek, hogy nem mindenki képes azonnal felvenni eredendően magas "fordulatszámukat", ezért a vonakodók iránt ne gőggel, hanem szelíd megértéssel viszonyuljanak.

Halak (február 20.-március 20.)
A Halak számára ez a hónap jó alkalmat adhat, hogy - ha még eddig nem tették - kiéljék kreativitásukat, alkotó kedvüket, ami alatt ezúttal nem kizárólag valamiféle elvont, művészi alkotó tevékenységet kell érteni, önkifejezésük a hétköznapokban is eredményesen mutatkozhat meg. Ha a Halak jegyű környezetében van gyermek, most vele is új kapcsolati csatornákat találhat, és ez mindkettőjük hasznára válhat. Egy dologra tanácsos ügyelniük azonban: mivel az egész időszakba diszharmonikus marsi energiák vegyülnek, a kellő megfontoltság és a kezdeményezés átengedésének képessége hosszútávon sokszor előbbre vihet, mint a görcsök küzdés és akarás.


Babahoroszkóp >>
Szülőhoroszkóp >>
Szerelmi horoszkóp >>

Címkék: horoszkóp

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket
Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket

Botrányos festmény a tatabányai Szent Borbála kórház gyermekosztályának falán. A megdöbbentő képen egyebek közt egy meztelen, spriccelő fütyis ördög, egy átszellemült angyal és egy rémisztő cintányéros bohóc látható. Ez kell egy kórház falára?

tovább a cikkre
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket

A pápai Szivárvány óvodában a kancsókat fertőtlenítéshez készítették elő, az edények alján kis mennyiségű hipó volt, erre töltötték rá tévedésből az ivóvizet.

tovább a cikkre
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken

Ki kellett vonnia a forgalomból egy kifestőt egy drogérialáncnak, mert egy gyerekeknek szánt kifestőjükben a számok szerint kiszínezett ábrán Adolf Hitler náci zsarnok portréja jelent meg. Újabb botrány a fütyis színező után.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Tojáskrém

Tojáskrém

Uzsonnakrémek kenyérre >>
9 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Főtt tojás sárgája Margarin

Recept:

A főtt tojássárgáját áttörjük és margarinnal habosra keverjük. Kenyérre kenve falatonként adható a már rágni tudó, darabos ételt evő csecsemőnek.

Fontos!
Csak friss és hűtőben tárolt tyúktojást adjunk a csecsemőn(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Gyermekprogramok

Önkormányzati nyári táborok Budapesten 2020: Ide viheted a gyereket, ha nem tudod másra bízni - Fontos infók kerületenként

vissza vissza