Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Horoszkóp - június - Szülők Lapja

Horoszkóp - június


Hogyan alakul érzelmi életed júniusban? Mire számíthatsz a kapcsolatodban?
Cikkünkből megtudhatod, mit ígérnek számodra a csillagok ebben a hónapban.

Szerző: Szigetiné Nagy Tímea
2012-05-31
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Kos (március 21.-április 20.)
A Kosok számára a június hónap új érdeklődési körök felfedezését, új projektek, nagyobb szabású, hosszútávú tervek megvalósítását hozhatja, amelyek kiváltó oka hivatásból, munkából adódó kötelezettség vagy kihívás lehet. Ezen időszak alkalmas lehet arra, hogy újra összejöjjön a család, és a jegy szülötte általánosabb értelemben is közelebb kerüljön rokonaihoz, barátaihoz, akiknek támogatására feltétlen számíthat. Ezzel a hónappal egy olyan hosszabb időszak veszi kezdetét a Kosok életében, amelyben a tanításra, tanulásra, kommunikációra helyeződik a hangsúly, és ezen tevékenységekből fakadóan komoly előnyök származhatnak. A munkája kapcsán előfordulhat, hogy rövidebb utazásokat kell tennie, vagy ha munkahelyet vált, akkor a kommunikációs szféra valamely szeletében helyezkedhet majd el.

Bika (április 21.-május 20.)
Ebben az időszakban a Bika jegy szülöttei anyagi, természeti gyarapodást remélhetnek, amely ajándék vagy jutalom képében is testet ölthet. Támogató planetáris energiák hatják át e hónapban a jövedelemszerző tevékenységeket, és ebben a ciklusban szerencsés lehet pénzügyi természetű kötelezettségvállalásokat tenni. Arra azonban nem árt, ha ügyel a Bika, hogy a megszerzett javakat hasznosan fektesse be, és fel-feltörő túlköltekezési késztetésének gátat szabjon. A hónap alkalmas lehet valamiféle önművelődés elkezdésére, vagy már megkezdett, de félbehagyott ilyen jellegű vállalkozások folytatására is. Terveinek valóra váltásába 27-étol különösen nagy energiákkal felruházva foghat bele.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Azok az Ikrek jegyűek, akik eddig önbizalomhiányosnak érezték magukat, vagy akár tudtukon kívül is önnön félénkségük csapdájába esve voltak kevésbé szerencsések párkapcsolati téren, ebben az időszakban kisebb fordulatot élhetnek át. Ígéretes lehetőségek bukkanhatnak fel szerelmi téren, akár egy teljesen ismeretlen személy képbe kerülésével, akár úgy, hogy egy már bimbózó kapcsolat fűződik szorosabbra az Ikrek jegy szülötte számára. A párkapcsolatban élő Ikrek érzelmi elmélyülést élhet át partnerével, aki most mintha kitalálná gondolatait, támogatásáról biztosíthatja. A lazább, baráti kapcsolatok terén ugyanakkor felhőátvonulásokra lehet számítani, legalábbis előfordulhatnak olyan nézeteltérések, amelyek során egyik fél sem adja könnyen a saját álláspontját. Nem kedvez ez az időszak a kölcsönök adásának sem, az Ikrek jól teszi, ha alaposan megfontolja, hogy kit részesít ilyen téren bizalmában.

Rák (június 22.-július 22.)
A június a Rák jegyuek számára a munka és a magánélet konfliktusát hozhatja, legalábbis előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyek nagy ügyességet fognak igényelni e jegy szülöttének részéről, hogy mindkét téren helyt tudjon állni. Kihívást jelenthet megtalálni a kényes egyensúlyt e két terület között, most annál is inkább, mert az időszak olyan, a Rák jegy szülötte számára egyáltalán nem idegen belső késztetéseket hozhat felszínre, mint mások segítése, önkéntes kötelezettségvállalások, valamiféle szolgálat végzése. A késztetések egészen mélyről, a spirituális ego belső rétegeiből fakadhatnak, s ezért nehéz lehet nekik ellenállni. E hónapban a Rák az esetlegesen sietve végzett munka, türelmetlenségbol eredő hibák révén bosszúságokra számíthat, ezért nem árt, ha teendőit a “lassan járj…” kezdetű bölcsesség jegyében szervezi.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
Az Oroszlán intenzív szociális, társasági életet élhet ebben az időszakban, ami megnyilvánulhat összejöveteleken való részvételeken, sőt, korábban nem tervezett összejövetelek megszervezésében is, amelyek várhatóan nagyobb számú résztvevővel zajlanak majd le. Azok az Oroszlánok, akik rendszerint nem járnak nagyobb társaságba, régi ismerősök felbukkanására számíthatnak, aki lehet, hogy levélben, lehet, hogy más módon keresi meg őket. A jegy szülötte az ilyen nagyobb társasági események nyújtotta alkalmat eredményesen használhatja ki, ha még keresi a párját, ha pedig csak figyelemre és elismerésre vágyik, azt is megkaphatja általa, mert minden kozmikus energia adott, hogy a középpontba kerüljön, és ezeket a támogató energiákat barátaira is visszasugározza. Szerelmi téren izgalmas, egyszersmind romantikus, összességében véve nagyobb bonyodalmaktól mentes időszakra lehet számítani.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
A munkahellyel összefüggő dolgok terén sok kihívást, ugyanakkor sok, jövőben kibontakozó lehetőséget is rejthet ez a hónap a Szűz jegy szülöttei számára. Ha most jól és jókor veti el munkája magvait, nemsoká bőven arathatja gyümölcsét, a befektetett energia már ebben az évben sokszorosan megtérülhet. Üzleti, pénzügyi téren nyugodtan hozhat döntéseket, már-már kikezdhetetlen vaslogikája ezúttal sem hagyja cserben. Családjában előfordulhat, hogy egy rokona valamiféle előmenetelben, kitüntetésben, előléptetésben részesül, de ez lehet, hogy csak egy – számára – sokat jelentő dicséret lesz. Érzelmi téren kicsit nehezebb lehet ez az időszak, különösen azért, mert a gondolatai most másra vannak hangolva, elméje magas fordulatszámon pörög, szíve dobbanásait elnyomhatja az odabent zakatoló fogaskerekek zaja, ezért lehet, hogy jól teszi, ha nagyobb figyelmet fordít a partnerével való kommunikációra.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
A Mérlegek számára sok-sok lehetőséget tartogató időszak veszi kezdetét, amelyből csak egyéni érdeklődésén és befektetett energiáin múlik, hogy mennyi alkalmat tud megragadni. A tanulás, publikációk, PR tevékenységek, utazás, joggal összefüggő ügyek eredményes intézése mind olyan alkalom lehet, amely személyes gyarapodását szolgálhatja. Míg a Rák jegyűek a munka és magánélet, a Mérlegek a család és a partneri kapcsolat viszonyában kerülhetnek kihívásokat tartogató helyzetekbe ebben a hónapban, és úgy érezhetik, hogy hirtelen mindenkinek egyszerre lettek nagyon fontosak. A Mérleg számára ritkán okoz nehézséget megtalálni az egyensúlyt az élet dolgaiban, de ezúttal még neki is gondot okozhat mindenkinek megfelelni, s ebből adódhat a kérdés, amelyet minden Mérlegnek magának kell megválaszolnia: kell-e, szabad-e, lehet-e egyáltalán mindenki kedvére tenni?

Skorpió (október 24.-november 22.)
Egy hosszabb idon át tartó ciklus veheti kezdetét a Skorpió jegyűek életében, amelynek során a magánélet kerül előtérbe. Ha még nincs párkapcsolata, rövid idő alatt bimbózó románc alakulhat ki valakivel, ha pedig még formálódik a kapcsolat, hamarosan egészen új szintre léphetnek közösen. Partnerén most igen sok múlhat, és sokat is várhat tőle: a szerelem vagy a meglévő párkapcsolat növelheti biztonságérzetét, megszilárdíthatja önbizalmát és anyagi természetű előnyöket is rejthet magában. Azok a Skorpió jegyűek, akik pénzügyi területen dolgoznak, eredményesen adhatnak tanácsot, végezhetnek közvetítői tevékenységet, ha pedig szívességből arra vállalkoznának, hogy egy időre kezükbe veszik mások pénzügyeit, igen szerencsés döntéseket hozhatnak. Ugyanakkor új dolgokba, amelyek nagyobb összegű készpénz beruházást igényelnek, most nem a legszerencsésebb belefogni. Ebben a hónapban a Skorpiónak arra célszerű felkészülni, hogy az időbeosztása igencsak kaotikus lesz, ezért jól teszi, ha a naptárát a keze ügyében tartja, és nem lepődik meg rajta, ha elárasztják a változatos teendők.

Nyilas (november 23.-december 21.)
Júniusban a Nyilas nagy lendülettel és ambíciókkal vághat a teendők intézésébe, és ez másoknak is bizonyára fel fog tűnni. Ha harmonikus energiáit a karrier terén szeretné kamatoztatni, munkatársai és főnökei elismerésére számíthat. Olyan, hosszú ideje megoldatlan problémák rendeződését hozhatja ez a hónap, amelyek már régóta aggasztják és bosszantják a Nyilas jegy szülötteit, különösen igaz lehet ez, ha a probléma baráti vagy partneri kapcsolatot érintett. A megoldás a hónap harmadik dekádjában érkezhet, addig az okos Nyilas beosztja az energiáit, és kivárásra rendezkedik be. Nem kedvez az időszak a kockázatvállalásnak, különösen, ha az anyagi természetű, ezért ha mindenképpen szükséges, a Nyilas jól teszi, ha a szokásosnál nagyobb körültekintéssel jár el.

Bak (december 22.-január 20.)
A Bakok számára, ha egészségi állapotuk eddig esetleg nem volt a legjobb, e hónap erősödést, gyógyulást hozhat, míg a többiek a segítő energiák beáramlását úgy élhetik meg, hogy késztetést éreznek nagyobb volumenű feladatok felvállalására, olyan munkák elvégzésére, amelyeket korábban csak halogattak. A karrier terén elismerésekre, dicséretre számíthat, de anyagi természetű viszonzásra már kevésbé, a befektetett energia gyümölcse saját gyarapodása lesz. Az otthon dolgait illetően nyugtalanság uralhatja júniust, de ez csak átmeneti hatás, amely a hónap végén már alig érződhet, és júliusra teljesen el is múlik. Ha a Bak képes túllépni önnön szaturnuszi korlátain, még ezt a nehezebb időszakot is békében, nyugalomban vészelheti át.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A kreatív önkifejezés és szórakozás önfeledt időszakát hozhatja a hónap a Vízöntő jegy számára, ami a csöndes kikapcsolódástól a féktelen bulizással bezárólag vérmérséklettől és személyiségtől függően sokféleképpen megnyilvánulhat. Ebben a hónapban a Vízöntő csalódhat olyasvalakiben, akinek kezébe korábban bizalmát, de lehet, hogy legféltettebb titkait is helyezte. A magányos Vízöntők számára a ciklus egy kapcsolat kialakulását hozhatja, ami vagy egy régebbi ismerőshöz fűződő viszony átalakulása révén fog megtörténni, vagy úgy, hogy egy ismerőse mutatja be valakinek, aki megdobogtathatja a szívét. A pénzügyek terén önmagával és másokkal szemben is célszerű, ha most szigorúbbik arcát mutatja.

Halak (február 20.-március 20.)
A Halak jegy szülötteinek a hónap az otthonában zajló élet mozgalmasabbá válását hozhatja. Ez megnyilvánulhat a ház körüli teendők sűrűbbé és sürgetőbbé válásában, de az sem kizárt, hogy olyan lehetőség nyílik meg előtte, amely folytán otthonról lesz alkalma munkát végezni. A családra is kihatással lesz ez az idoszak, rendszerint pozitív, harmonikus felhangokkal. Azok a Halak, akik ingatlan vásárlásán törik a fejüket, álmaik otthonát lehet, hogy júniusban találják meg, ugyanakkor nem kizárt, hogy mégsem hozzák meg a döntésüket, mert valamiféle idealisztikus álmot igyekeznek elérni, pedig valójában amit keresnek, már ott van előttük. Lehetséges, hogy ebben a hónapban olyan helyzet adódik, amikor egy baráti kapcsolatot pénzügyi problémák árnyékolnak be. Partneri kapcsolata élénk és mozgalmas, előremutató lehet ebben az idoszakban, 19-e után a romantika és az abból való érzelmi töltekezés kerülhet előtérbe.
Babahoroszkóp >>
Szülőhoroszkóp >>
Szerelmi horoszkóp >>

Címkék: horoszkóp

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket
Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket

Botrányos festmény a tatabányai Szent Borbála kórház gyermekosztályának falán. A megdöbbentő képen egyebek közt egy meztelen, spriccelő fütyis ördög, egy átszellemült angyal és egy rémisztő cintányéros bohóc látható. Ez kell egy kórház falára?

tovább a cikkre
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket

A pápai Szivárvány óvodában a kancsókat fertőtlenítéshez készítették elő, az edények alján kis mennyiségű hipó volt, erre töltötték rá tévedésből az ivóvizet.

tovább a cikkre
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken

Ki kellett vonnia a forgalomból egy kifestőt egy drogérialáncnak, mert egy gyerekeknek szánt kifestőjükben a számok szerint kiszínezett ábrán Adolf Hitler náci zsarnok portréja jelent meg. Újabb botrány a fütyis színező után.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Csirkemájpüré burgonyával

Csirkemájpüré burgonyával

Főzelékek >>
7 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Hozzávalók 1 főre: 150 g burgonya (1 közepes darab) 50 g csirkemáj (1 db)

Recept: A májat és a felkockázott burgonyát főzzük meg külön-külön. Amikor megpuhultak pürésítsük kézi mixerrel.

Dietetikus véleménye:

Ügyeljünk arra, hogy a májban lévő rágósabb részek ne kerüljenek az é(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Gyermekprogramok

Autósmozi 2020: 4+ szuper autósmozi Budapesten és vidéken, amit próbáljatok ki idén nyáron

vissza vissza