Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > A troliajtó szakította el egymástól az anyukát és 5 hónapos kisfiát a Hősök terénél - Így reagált a sofőr - Szülők Lapja

A troliajtó szakította el egymástól az anyukát és 5 hónapos kisfiát a Hősök terénél - Így reagált a sofőr, amikor meglátta

Szülőklapja képValóra vált minden kisgyermekes anyuka rémálma a 75-ös trolin: egy 22 éves anyukát és 5 hónapos kisfiát szakította el egymástól a troliajtó.

Szerző: Szülők lapja
2017-03-13
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Valóra vált minden kisgyermekes anyuka rémálma a 75-ös trolin: a Bors értesülései szerint egy 22 éves anyukát és 5 hónapos kisfiát szakította el egymástól a troliajtó.

Friss! - Frissítve 2017. március 16-án

A BKV közleményt adott ki az ügyben, majd képviselőjük március 16-án a Rádió 1 Reggeli Show-jában is megerősítette, előkerült az a felvétel, melyen az édesanya, Majoros Vivien és babakocsiban tolt kisfia látható a kérdéses időpontban a 75-ös trolin, de a videó tanúsága szerint nem történt atrocitás a járművön, ahogy az anyuka állította.

A videó szerint - melyet egyelőre nem hozott nyilvánosságra a BKV - az látszik, hogy az édesanya egy hölgy társaságában száll fel a trolira, majd a nő a babakocsit a csukló részbe tolja, Vivien pedig a telefonját nyomkodva hátramarad. A Hősök tere megállónál a babakocsit őrző hölgy leszáll az 5 hónapos kisfiúval, Vivien pedig fent marad a trolin, még mindig a telefonjába bújva.

"A felvételek tanúsága szerint a járművön fennmaradt hölgy előresétált a jármű belsejében, és az egyes és kettes ajtó közötti részen, félúton megállt, nem jelezve senkinek a történteket. A jármű a Hősök terénél a gyalogos átkelőhelynél a jelzőlámpa tilos jelzése miatt megállt és 25 másodpercet várakozott, majd elindult a Benczúr utcai megálló felé, ami még 50 másodpercre van - ezen időszak alatt (közel másfél perc!) a járművezető felé semmilyen jelzés nem érkezett a problémáról sem a hölgytől, sem más utastól. Itt kívánjuk megjegyezni, hogy a szóban forgó járművön 7 db kamera van felszerelve, melyek az eset teljes képi és hanganyagát rögzítették" - írta a BKV közleményében.

A rádiós megszólalásban elhangzott az is, hogy a sofőr - Vivien állításával ellentétben - egy szót sem szólt, ellenben az anyuka, miután a Benczúr utcában leszállt a járműről, búcsúzóul elég durván kiosztotta a trolivezetőt.

Akárhogy is, Majoros Vivien továbbra is ragaszkodik a történetéhez, és a Rádió 1-nek megerősítette, minden erejével azon lesz, hogy igazát bebizonyítsa, ezért most szemtanúkat keres a kérdéses troliról, akik mellette tanúskodnának, valamint ügyvédjén keresztül kikérte a térfigyelő kamerák felvételeit is.

Korábbi cikkünk folytatása:
Egy utastársa segített
Mint Majoros Vivien, az édesanya felidézte, éppen szállt volna le a babakocsival a troliról a Hősök terénél, de sajnos a manőver - aki próbálta, tudja - nem ment olyan egyszerűen, így elfogadta egy hölgy utastársa segítségét.

- A sofőr kinyitotta az ajtót, a hölgy fogta alul, én pedig fölül a babakocsit, így próbáltunk leszállni. A következő pillanatban azonban a vezető rácsapta az ajtót a babakocsiban fekvő gyerekemre, csak azután nyitotta ki újra, hogy az egész busz hangos kiabálásba kezdett. Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó - mesélte el a lapnak Vivien.

"Fogja be, vagy ledobom"
Bár az anyuka próbálta a sofőrt jobb belátásra bírni a troliban, de az csak fenyegetően ráripakodott, hogy fogja be, vagy ledobja a járműről, mondván "Majd a következő megállóban leszáll". Vivien végül a Beczúr utcánál tudott leszállni, és egyből rohant a Hősök tere felé, ahol szerencsére ott várta az ismeretlen hölgy, kezében az 5 hónapos kisfiúval.

Bejelentést tett a BKK-nál
Mint a lapnak elmondta, egyből bejelentést tett telefonon és levélben is a BKK központnál, de csak azt a választ kapta, hogy 30 napos határidővel foglalkoznak az ügyével. A Bors is megkereste az ügyben a BKK-t, de eddig nem kaptak választ.

Forrás: Bors, origo.hu

Címkék: trolibusz, bkk, babakocsi, utazás

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket
Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket

Botrányos festmény a tatabányai Szent Borbála kórház gyermekosztályának falán. A megdöbbentő képen egyebek közt egy meztelen, spriccelő fütyis ördög, egy átszellemült angyal és egy rémisztő cintányéros bohóc látható. Ez kell egy kórház falára?

tovább a cikkre
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket

A pápai Szivárvány óvodában a kancsókat fertőtlenítéshez készítették elő, az edények alján kis mennyiségű hipó volt, erre töltötték rá tévedésből az ivóvizet.

tovább a cikkre
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken

Ki kellett vonnia a forgalomból egy kifestőt egy drogérialáncnak, mert egy gyerekeknek szánt kifestőjükben a számok szerint kiszínezett ábrán Adolf Hitler náci zsarnok portréja jelent meg. Újabb botrány a fütyis színező után.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Reszelt sajt főzelékkel

Reszelt sajt főzelékkel

Feltétek a főzelékhez >>
9 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Sajt (ha nincs allergiás a családban) Főzelék

Recept:

Trappista, óvári és ementáli sajt a legalkalmasabb. A sajtot lereszeljük, majd a kész forró főzelékhez adjuk.

A fehérje tartalma nagyobb, mint a sovány húsoké!

 

(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Szétköltözés, vagy megosztás a használatban?

Sok fontos részlet bújik meg a leírt helyzetben!


Első, hogy lehetőleg, szakembereink segítségével a kommunikáció egy szintjéhez vissza érdemes térni!


Viszonylag nem jellemző, hogy a nő szoruljon ki egy ingatlanból!


Készséggel várjuk Önt kollégáinkkal a használat megosztása témájában, gyakorlati lépésekkel!


Team munka, peres és nem peres gyakorlat egy helyen!
Ezt olvastad már? [x]
Hivatalos ügyek

Tanévkezdés 2020: Erre kell készülni az iskoláknak szeptember 1-től - Miért lenne jó megoldás a hibrid oktatás?

vissza vissza