Gólyahír: Megszületett Tóth Gabi kislánya! Az énekesnő ezzel az aranyos fotóval tudatta az örömhírt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Gólyahír: Megszületett Tóth Gabi kislánya! Az énekesnő ezzel az aranyos fotóval tudatta az örömhírt Tóth Gabinak igazán eseménydúsan alakult a 2019-es év: áprilisban eljegyezte a párja, aztán pedig kiderült, hogy kisbabát várnak, sőt, egy titkos esküvőre is időt szakítottak. Tóth Gabinak igazán eseménydúsan alakult a 2019-es év: áprilisban eljegyezte a párja, aztán pedig kiderült, hogy kisbabát várnak, sőt, egy titkos esküvőre is időt szakítottak.

A pici végül a hírek szerint 2019. december 3-án született meg 3150 grammal és 54 centisen, és a Hannaróza nevet kapta.



Az énekesnő és párja a mai Story magazinnak számoltak be először az örömhírről, de december 12-én, csütörtökön (amúgy éppen Gabriella neve napján) egy aranyos poszt is kikerült Tóth Gabi oldalára ezzel kapcsolatban.



Azt gondolta, nehezen lehet gyermeke
A 31 éves énekesnő-műsorvezető, aki a Megasztárral robbant be a köztudatba, évekig abban a hitben élt, hogy kevés az esélye a kisbabára - mint korábban többször is elmesélte, 18 éves volt, amikor egy ciszta kifakadt az egyik petefészkében és emiatt károsodott, ami a természetes teherbe esést is megnehezítette.

Ezért is érte aztán óriási örömként, hogy mégiscsak sikerült megfogannia - április végén egy érzelmes posztban jelentette be a követőinek, hogy első gyermekével várandós. Később pedig az is kiderült, kislányt hord a szíve alatt.


Már október végén is nagy volt a pocakja - itt a Sztárban sztár leszek! forgatásán, ahol később nővére, Tóth Vera váltotta a zsűri székében

Nagy a boldogság
A nagy szerelem és a gyermekáldás egyébként Krausz Gáborral együtt érkezett az énekesnő életébe. A Séfek séfe műsorban megismert férfival 2018 márciusában vállalta fel kapcsolatát, idén októberben pedig egy titkos ceremónia keretén belül keltek egybe, még első közös gyermekük érkezése előtt.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Kezdőfotó: Sajtóklub/RTL KLub

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.12.12