3 éves lett a kis Zente! Az SMA-beteg kisfiút megható szavakkal köszöntötte az anyukája

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


3 éves lett a kis Zente! Az SMA-beteg kisfiút megható szavakkal köszöntötte az anyukája Emlékszel még az SMA-ban szenvedő Zentére, akinek egy egész ország gyűjtött a 700 millió forintos Zolgensma kezelésére? A kisfiú február 28-án lett hároméves, édesanyja megható poszttal köszöntötte. Emlékszel még az SMA-ban szenvedő Zentére, akinek egy egész ország gyűjtött a 700 millió forintos Zolgensma kezelésére? A kisfiú február 28-án lett hároméves, édesanyja megható poszttal köszöntötte.

2019. október 29-én valóra vált a kis Zente és családjának álma: az SMA 1-es betegségben szenvedő kisfiú megkapta azt a kezelést, mellyel egész életére tünetmentes lehet. A kisfiú azóta egyre csak fejlődik, anyukája pedig időről időre hírt ad róla a számára létrehozott Facebook-oldalon.

3 éves lett a kis Zente! Az SMA-beteg kisfiút megható szavakkal köszöntötte az anyukája

Láthattuk már egyedül ülni és állni, és annak is tanúi lehettünk, ahogy Zente megtette az első lépéseit egy évvel a génterápia után. Február 28-án Zente hároméves lett, ez alkalomból édesanyja a Facebookon is felköszöntötte, nem titkolva azt a tényt, hogy számukra milyen küzdelmes, ám mégis örömteli volt a születése óta eltelt három év.

"Én, a többi anyukával szemben nem tudom azt írni, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a három év.
Őszintén, én úgy érzem, hogy 10 év félelme, felelőssége, aggódása, küzdelme, energiája, öröme, szeretete, boldogsága lett belesűrítve.

Eszencia. Te vagy a mi kis eszenciánk! Maximális, koncentrált dózis mindenből!

Isten éltessen kicsi napsugarunk, drága Zente "babánk"!"




Forrás, fotó: Facebook/Zente SMA 1 Tiny Hero

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.03.01