11 nappal a szülés után megmutatta testét Emily Ratajkowski - Ezért háborodtak fel posztján a sztáranyukák

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


11 nappal a szülés után megmutatta testét Emily Ratajkowski - Ezért háborodtak fel posztján a sztáranyukák Emily Ratajkowski modell-színésznő megmutatta, milyen lapos a hasa 11 nappal a szülés után, más sztárok pedig elmondták, nem mindenki ilyen. Emily Ratajkowski modell-színésznő mindig is büszke volt a vonalaira és gyakran mutogatta karcsú alakját - erről a szokásáról pedig gyermeke születése után sem szokott le. Legfrissebb posztja azonban eléggé felháborította a követőit és más sztáranyukákat is.

A 29 éves Emily Ratajkowski március 8-án adott életet kisfiának, néhány napja pedig azt is megmutatta egy Instagram-sztoriban, hogy máris milyen lapos a hasa a szülés után.

Claire Holt ausztrál színésznő és kétgyermekes anyuka - a H2O és a Vámpírnaplók sztárja - jócskán felháborodott a magamutogató poszton, mert úgy vélte, sok frissen szült édesanyát elkeseríthet, hogy bizony az ő testük nem rendeződött vissza a szülés után ilyen gyorsan.

- Szerintem ettől a poszttól más nők eléggé rosszul érezhetik magukat, mert hát általában nem így néz ki egy nő hasa 11 nappal a szülés után, ez egy kivételes eset, és Emily szerencsésnek mondhatja magát. Úgyhogy szerintem annyira nem kéne mutogatni, használjuk az Instát inkább arra, hogy az emberek érezhessék a sorsközösséget, ne pedig azt, hogy valamit szarul csinálnak - írta, majd egy sztoriban megmutatta ő is azt a fotót, amit két héttel a gyermeke világra hozatala után lőtt magáról.

posztpartum
Claire Holt 2 héttel szülés után, és Emily Ratajkowski 11 nappal a szülés után

Most pedig megszólalt a témában Emily Sky, aki amellett, hogy immáron kétgyermekes édesanya, fitneszedzőként is tevékenykedik és 2.5 millióan követik az Instagramon.

Mint posztjában hangsúlyozta, ő is látta a híresség lapos hasas posztját, és tudja azt is, hogy ez sok anyukát elkeserít, mert óhatatlanul is hozzá mérik a saját testüket. Ezért úgy gondolta, érdemes megmutatni, hogy nála miként történt a visszarendeződés a saját fitt önmagához - és ahogy a fotókon látszik, nem néhány nap alatt történt meg a változás.



- Teljes vállszélességgel a testpozitivitás mellett vagyok, és vallom, hogy mindenféle testalkat csodálatos a maga egyedi módján. Éppen ezért azt gondolom, egészségtelen a saját testünket máséval összehasonlítani és alacsonyabb rendűnek érezni magunkat csak azért, mert nem vagyunk "tökéletesek". Abba nem szólhatunk bele, ki mit posztol magáról, de igenis az csak rajtunk áll, mennyire hagyjuk, hogy ezek a képek befolyásoljanak minket. A mi felelősségünk, hogy mit érzünk önmagunk iránt, ezért senki ne hagyja, hogy más vegye át ezt az irányítást - és ezt nekem is meg kellett tanulnom. Tudom, hogy vannak nők, akik a szülés után szinte egyből visszakarcsúsodnak, de a legtöbbeknél nem ez a helyzet. Nekem körülbelül egy évembe telt, mire az első gyermekem világra jötte után újból fittnek éreztem magam, most pedig a 9. hónapban vagyok a szülés után. Nem az a célom, hogy "visszakapjam" a testem, csak hogy kihozzam belőle a legjobbat! - szögezte le.

Azt is hozzátette, az első szülése után ő is megküzdött a démonjaival, mert fitneszedzőként különösen nehezen élte meg, hogy a teste nem tükrözi a szakmáját és - elnézve más fitneszedzők bomba testét - hiteltelennek érezte magát. De a második várandósságára ő is jobban felkészült lélekben, és most már nem hagyja, hogy bármi és bárki eltérítse az útjáról. Mint írja, keményen dolgozik önmagán és szereti, hogy a teste ilyen erős és egészséges.

- Nagyon büszke vagyok magamra, és rendkívüli módon értékelem a testemet - mindazt, amit értem és a gyermekeimért tesz. És nagyon szeretném, ha más nők is ezt éreznék a saját testükkel kapcsolatban - tette hozzá.

Forrás, fotók: Instagram (a cikkben külön jelölve)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.03.23