Ez a 2 éves kisfiú mentette meg a szülei és testvérei életét, amikor a házukban egy éjjel tűz ütött ki

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ez a 2 éves kisfiú mentette meg a szülei és testvérei életét, amikor a házukban egy éjjel tűz ütött ki Csak a szerencsének és kétéves kisfiuk éberségének köszönheti egy ötgyermekes család, hogy lángra kapott házukban nem égtek halálra mindannyian. Csak a szerencsének és kisfiuk éberségének köszönheti egy ötgyermekes család, hogy lángra kapott házukban nem égtek halálra mindannyian.

A kisfiú ébresztette őket
A 28 éves Kayla Dahl és férje, Nathan az igazak álmát aludták, amikor az anyuka január 15-én, hajnali fél 5 környékén arra ébredt, hogy kétéves kisfia rángatja a lábát és egyre azt mondogatja: "Anya, forró". Kayla először azt hitte, a kis Brandonnak csak melege van és le akarja vetetni a pizsamáját, de aztán pár pillanat múltán rájött, mit is akart közölni a kicsi - az otthonuk lángokban állt!



Nem érezték a füstszagot
Bár a házban lévő füstjelzőket nemrég ellenőrizték, ezek egyike sem működött, ráadásul a szülők nemrég kapták el a koronavírust, ami szaglásvesztést okozott náluk, így nem érezték a füstszagot sem. Szerencséjükre a kisfiuk ezen az éjjelen nem az emeleten aludt a testvéreivel, hanem a szülők hálószobája melletti nappaliban, mivel nem érezte jól magát és a szülők úgy gondolták, így jobban tudnak rá figyelni. Mikor Brandon átmászott a szülőkhöz, a nappali már lángokban állt.

Mint Kayla a Washington Postnak elmesélte, rögtön felkeltette a férjét - aki egyébként önkéntes tűzoltó - , akinek perceken belül sikerült a másik négy gyermeküket is kivinnie a házból, míg a nő hívta a 911-et és biztonságos helyre menekült a legkisebbel.



Mindenük odalett
A tűzben nemcsak a házuk és benne minden ingóságuk, hanem a család két autója is a tűz martalékává lett - de szerencsére nekik nem esett bántódásuk.

- Tudom, hogy sok időbe fog telni, amíg mindent pótolni tudunk, de azt hiszem, ha aznap éjjel nem vigyázott volna ránk a kisfiam őrangyala, nem tudom, hol lennénk most - mondta a lapnak.

A szülők és az öt gyermekük jelenleg családtagoknál húzzák meg magukat, amíg nem tudnak lakást bérelni, Kayla legjobb barátja pedig egy GoFundMe oldalt is nyitott nekik, ahol bárki adakozhat számukra.



Éltetik a kis hőst
Ami a kis Brandont illeti, története bekerült a hírekbe és azóta előfordul, hogy felismerik a benzinkúton vagy a bevásárlóközpontban. Ilyenkor kedvesen hátba veregetik az emberek vagy próbálnak vele kezet fogni, és örülnek, hogy egy igazi kis hőssel találkoztak, büszkélkedett az anyukája.

Forrás: The Washington Post
Fotók: Kayla Dahl (via The Washington Post)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.02.02