Ha egy nő szülés után elhízik, ne csodálkozzon, ha elhagyják - Bochkor Gábor szerint ez nem píszí, de életszerű

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ha egy nő szülés után elhízik, ne csodálkozzon, ha elhagyják - Bochkor Gábor szerint ez nem píszí, de életszerű Bochkor Gábor szerint manapság sok mindent nem mondhatunk ki, mert nem lesz píszí, azaz politikailag korrekt, és ha nem vigyázunk, minden egyes szavunkkal megbántunk valakit. Esküvőkön gyakran elhangzik a "jóban, rosszban, egészségben, betegségben" frázis, aztán az élet úgy hozza, hogy sokaknál már a plusz kilók is válóoknak számítanak. Persze leginkább a hölgy, helyesebben édesanya plusz kilói.

Arról, hogy csak a karcsú nők a kívánatosak, így a nő dolga szülés után is visszafogyni a "kívánatos" méretre, időről időre hazánk megmondóemberei is kifejtik vaskos véleményüket. 2020 januárjában például Schobert Norbi mondta el egy élő videóban, hogy mit gondol arról, ha a nőn szülés után plusz kilók maradnak.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adtak a férfinak, a családnak. Tényleg adtak értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, bizony az a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a Kamagra, meg a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, hogy ha terhességnél tényleg 20 kilót hízol, vagy 30-at, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt, és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat."

Manapság csak óvatosan lehet fogalmazni
Most pedig a napokban Bochkor Gábor fejtette ki a Retro rádió reggeli műsorában, mit gondol a szülés után elhízott nőkről, meg úgy általában a píszíségről, azaz a politikailag korrekt fogalmazásról. Úgy véli, manapság "egy csomó dolgot nem tehetünk és nem mondhatunk, amit régen még mondhattunk", most viszont már nem helyes, mert ezzel esetleg megbántunk kövéreket, más bőrszínűeket vagy melegeket. Így az ember kénytelen patikamérlegre tenni minden szavát.

Ha egy nő szülés után elhízik, ne csodálkozzon, ha elhagyják - Bochkor Gábor szerint ez nem píszí, de életszerű

Véleménye szerint manapság "nem kell, hogy sok idő elteljen ahhoz, hogy valami, ami régen tök normális volt, ma már nem pc", erre pedig példaként a "magyar kultúra egyik mérföldkövét", a Szomszédok sorozatot hozta fel.

A Szomszédokban még nem óvatoskodtak
A népszerű teleregény 1987 és 1999 között volt a magyar televízió műsorán, akkor mindenki ezt nézte, és Bochkor szerint senki nem háborodott fel azon, amit ott hallott - holott már itt is sok olyan mondat elhangzott, amin ma már megbotránkozunk.

A rádióműsorba több ilyen idézetet is betettek, egyebek közt Mágemheim doktor (Kulka János) és felesége, Juli (Frajt Edit) párbeszédét - a doki szemrehányóan azért szólja meg a nejét, hogy most már igazán nekiállhatna a fogyókúrának, a szülés után bizony rajta maradt pár kiló.

Később pedig maga Juli karaktere mondja egy másik szereplőnek, hogy "Utálom, ha egy nő elhagyja magát a szülés után, aztán csodálkozik, ha őt is elhagyják."

Életszerű, ha egy nőt elhagynak azért, mert van rajta plusz kiló a szülés után
Ezen aztán beindult a rádióstúdióban is a műsorvezetők közti beszélgetés, Bochkor szerint milyen érdekes, hogy ezen akkor nem akadtunk fenn, most meg igen - kollégája szerint viszont lehet, hogy ettől független egy ilyen kijelentés már akkor sem volt oké azt sugallni, hogy egy párkapcsolatban csupán a nő külseje számít, és a férfinak teljes joga otthagyni a nőt, ha az nincs olyan állapotban.

- Nem teljes joga, de előfordulhat. Nem azt mondom, hogy a férfinak ez joga, de benne van a pakliban. Nézzük meg, mi az életszerűség [...], és ez életszerű. Nem életszerű? De az - mondta ki a véleményét Bochkor, aki a műsor korábbi szakaszában egyébként pont az említett Schobert Norbi kijelentést is beidézte.

Most is vállalja, amit 2016-ban mondott
Felemlegette a saját, évekkel ezelőtti kövérnős-botrányát is, akkor Pierce Brosnan felesége kapcsán fejtette ki az álláspontját.

- Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi meg azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szeretem őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne. [...] Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot - hangzott el 2016-ban a műsorban. Most ezzel kapcsolatosan csak annyit jegyzett meg, hogy abban a kontextusban abszolút vállalja a mai napig, amit akkor mondott.

Forrás: Youtube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.03.10