Figyelem, tejallergiások! - Ha ilyen rágcsát vettél, inkább ne edd meg - Nem írták rá, de tej is van benne

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Figyelem, tejallergiások! - Ha ilyen rágcsát vettél, inkább ne edd meg - Nem írták rá, de tej is van benne Visszahívtak a forgalomból egyes Eat Real snack terméket, miután a csomagoláson nem jelölt allergént, tejet tartalmaz, ha tejallergiában vagy tejcukor érzékenységben (laktóz intoleranciában) szenvedsz, ne fogyaszd el. Visszahívtak a forgalomból egyes Eat Real snack terméket, miután a csomagoláson nem jelölt allergént, tejet tartalmaz - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az MTI-vel június 14-én, hétfőn.

A Nébih kéri, hogy a tejallergiában és a tejcukor érzékenységben (laktóz intoleranciában) szenvedők az érintett termékeket ne fogyasszák el!

Termékvisszahívás: Ha ilyen rágcsát vettél és tejérzékeny vagy, inkább ne edd meg - Vidd vissza!

Blokk hiányában is visszatérítik az árát
A visszahívott snackek lejárati ideje különböző, a jalapeno és cheddar sajtos, a fehér cheddar sajtos, valamint a fodros Kel Puffs jalapeno és cheddar sajtos tartalmaz tejet; a termékek vonalkódja a hatóság honlapján olvasható,

A forgalmazó értesítette partnereit (MediLine Nagykereskedés; Bijó Nagykereskedés; Herbaház Nagykereskedés; BioBarát Bioboltok; G-Roby üzletek) a termékvisszahívásról és a forgalomból kivonásról, valamint figyelemfelhívó táblákat helyeznek ki az adott kereskedelmi egységekben.

A termékek vételárát blokk hiányában is visszatérítik.

Forrás, fotó: MTI, Nébih

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.06.15